Криминално проявен се закани да убие свой съселянин, потроши и патрулка

  • 15 август 2018 11:03

  • 1788
  • 1
Криминално проявен се закани да убие свой съселянин, потроши и патрулка
© Pixabay

35-годишен криминално проявен мъж е задържан за агресивно поведение и нанасяне на щети по полицейски автомобил. Това съобщиха от ОДМВР - Монтана.

На 14 август 2018 г. Около 20.00 часа в участъка в Медковец се е явило лице от с. Медковец, който заявява, че в дома му е възникнал скандал, като непознато за него лице в явно нетрезво състояние влиза в саморазправа с живущите на адреса, като им нанася побой и отправя закани за убийство.

Веднага служител посещава адреса със служебен автомобил. При посещение на място отвън на улицата установява непознато лице, във видимо нетрезво състояние и с агресивно поведение.

При извършване на проверка за установяване на самоличността му същия без повод и причина нанася удар с юмрук в предното панорамно стъкло на служебния автомобил.

Вследствие на удара са причинени пукнатини на стъклото в горната част, както и е повредено огледалото за обратно виждане. Използвана е физическа сила и помощни средства и същият е задържан. Впоследствие е установено, че това е лицето Наско Н. от Нова Загора, на 35 години, криминално проявен. Същият е доведен в РУ - Лом и задържан за 24 часа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1788 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.15 | 11:06

1
изберете го за кмет

Добави коментар

Водещи новини