Тежка катастрофа край Момчилград, има загинала и ранено дете

  • 07 август 2018 10:38

  • 2423
  • 0
Тежка катастрофа край Момчилград, има загинала и ранено дете
© Pixabay

52-годишна жена е загинала, а 5-годишно дете е със счупен крак след катастрофа, станала вчера по главния път между Кърджали и Момчилград в района на село Глухар. Това съобщиха от ОДМВР - Кърджали.

Произшествието станало около 13,30 часа, а сблъсъкът е между „Фолксваген“ с кърджалийска регистрация, управляван от 39-годишен, и „Мерцедес“ с холандска регистрация с 31-годишен водач. Вследствие на удара загинала пътничка във фолксвагена, а 5-годишно дете от мерцедеса е със счупен крак.

Полицейски екипи са насочвали движението в едната лента, а пожарникари от службата в Кърджали са рязали смачкания „Фолксваген“, за да извадят загиналата жена. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали и разследващ полицай. След нарушена дистанция по пътя между Кърджали и село Бойно товарен „Мерцедес“ с 40-годишен водач блъснал намаляващ пред него скоростта „Мерцедес“, който ударил движещ се пред него товарен „Мерцедес“.

Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния за произшествието е съставен акт по ЗДвП.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2423 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини