Тийнейджър обра дядо, докато уж помагал за домакинството

  • 01 август 2018 15:01

  • 1072
  • 2
Тийнейджър обра дядо, докато уж помагал за домакинството
© Булфото (архив)

18-годишен е обрал дядо на 70 г. в шуменското село Върбяне, съобщиха от областната полиция. В следобедните часове на 31 юли 70-годишният се обадил на кварталния полицай и му съобщил, че от жилището му липсват 100 лв. По думите на Х.А. сумата изчезнала за времето от 12 часа на 30 юли до следобедните часове на следващия ден. 

На място отишъл младши полицейския инспектор, който обслужва района. Дадените пред полицая обяснения помогнали за разплитане на случая. Следите водели към И.Х., местен 18-годишен жител, който е бил задържан и разпитан. 

Станало ясно, че докато му помагал в домакинската работа, използвал невниманието на 70-годишния мъж, и му свил парите, които били в жилището. 

По случая е регистриран заявителски материал и работата продължава. 

В същото време от полицията съобщиха, че са установили и незаконно включване към ел. мрежата в Шумен. Случаят е засечен при проверка вчера следобед.

Служители на електроразпределителното дружество и полицейски служители установили, че с помощта на проводник, поставен в електрическо табло неизвестен се прикачил незаконно към мрежата на ул. „Васил Друмев“ в града. 

Образувано е досъдебно производство. 

Последвайте канала на

Александър Томов
1072 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.08.01 | 21:31

2
долен мангал, ко го пипина ще го иба цяла нощ и после ше му отрежа ръцете и езика и ще го пусна д а си ходи
Пламен

2018.08.01 | 15:24

1
Мръсни Ман.гали,що не си вземете очите и никога повече да не ви видим..На изпроводяк,вземете и мутрите,част от арменската и турска общност и...за сега толкова, благодаря!

Добави коментар

Водещи новини