Румен Петков: Убиецът на Пелов е агент на МВР

  • 10 юни 2018 12:22

  • 12047
  • 8
Румен Петков: Убиецът на Пелов е агент на МВР
© Булфото/Архив

Марио Панчев – мъжът, който ликвидира избягалия затворник Владимир Пелов, но после сам почина от раните си, е бил агент на МВР. Това обяви в студиото на „Тази неделя” по bTV лидерът на АБВ и бивш вътрешен министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Според него в момента ведомството е в катастрофално положение и ръководителят му Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 трябва да бъде сменен.

"Анализът (на случилото се с Пелов-б.р.) трябва да го прави друг министър. Да кажеш "Малшанс, ние тамън да го хванем и нашият агент го гръмна – защото починалият в "Пирогов" е агент на МВР (…) Той е в основата на свидетелските показания срещу застреляния престъпник Пелов, той е човекът, информирал МВР за редица неща", възмути се Петков.

Според него мрежата на информаторите и помагачите на МВР е съсипана и затова ботевградските полицаи не са научили, че в един конкретен апартамент на свързан с избягалия затворник се купува 3 пъти повече храна и сметките скачат драстично без видим повод.

"Деморализирана е системата и обществото не желае да работи със системата в този й вид. Изводът от тази саморазправа е, че няма държава, престъпниците решават своите проблеми помежду си", подчерта Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според него ударите по МВР са започнали още от 1992 г. с "безпринципната кадрова политика": "Хора бяха изхвърлени на улицата и някои от тях бяха длъжни да оцелеят по не най-добрия за държавата начин". Другите удари дошли от непрекъснатите преструктурирания и ваденето на досиета извън кръга на "политическите доносници", което прекършило агентурния апарат.

Самият Петков като вътрешен министър предизвика сериозна полемика, след като взе участие в оперативната работа на МВР и се срещна с душнишките Братя Галеви. С днешна дата не смята, че това е укоримо поведение, защото двамата са били неосъждани към съответния момент и освен това са заявили, че ще дадат важна информация по линия на наркотиците само на ресорния министър.

"В момента на срещата те бяха на пълно обслужване – външно наблюдение, подслушване, проследяване, всички екстри са били стоварени върху Братя Галеви. Друг въпрос е кой ги пусна да напуснат тържествено държавата", подчерта Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Далеч не съм първият вътрешен министър, който се среща с такива лица, не съм и последният", отбеляза той, като не влезе в по-голяма конкретика. Все пак, обаче, лидерът на АБВ направи коментар, насочен към Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и показно разстреляния бизнесмен Петър Христов: "Когато един министър си позволява да излезе и да обяснява кой как е помагал на министерството и после тоя го застрелят насред София – това също буди едни разсъждения".

Петков посочи, че е работа на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на парламентарното мнозинство да изберат наследник на Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018, но на шега предложи прима балерината Маша Илиева.

Последвайте канала на

Весела Найденова
12047 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Наталья

2018.06.10 | 17:04

8
Здравейте)
Аз съм много привлекателно и секси момиче.
Харесва ми да пътувам
Търся човек, който да ме покани.
Покажете страната или града.
Моите интимни снимки на сайта http://lovechat.usa.cc
Ани

2018.06.10 | 15:25

7
Абе като ги изхвърлят от всякъде вече дават много акъл По добре да си стои в нафталина!
Истината

2018.06.10 | 14:25

6
Ха, те за това, никой не закача мангалите, защото сметките за ток и вода им са нулеви!?! Занимават хората с боклуци и ги заливат с помия, от простащина, за да ги крадът!!!

2018.06.10 | 13:16

5
ОСТАВКА И ПО ЗАТВОРИТЕ
Лош

2018.06.10 | 13:13

4
.а да кажеш , как се пикае в плевенски шадравани...
Отвратен

2018.06.10 | 12:53

3
Всички вие сте кадри на БКП и ДС!
арсенич

2018.06.10 | 12:53

2
Ушетата на МВР това ли дебнат-кой купува повече храна и плаща повече вода:))))))))))))))........Спиртосано л@йно!!!!!!!!!!

2018.06.10 | 12:39

1
A НАЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини