Дете заснело убийството в Шумен (видео)

  • 15 май 2018 08:03

  • 130734
  • 12
Дете заснело убийството в Шумен (видео)
©

Дете, което се е намирало на пл. "Гривица" на метри от меллето между Велико Лефтеров - Монаха Велико и двама братя роми, е записало видеоклип, който показва и, може би, последните секунди от живота на 28-годишния Митко Боянов, пише "Монитор".

Драстичните кадри, които се размиват към края, където Митко вече се е свлякъл на земята, са качени в профила на сайта СтрелаБГ във фейсбук.

Операторът с телефона е стоял на около 25-30 метра от сбиването. Качеството не е идеално, но се вижда, че Митко Боянов вече се държи за сърцето, но е прав и дори успява смъртоносно ранен да запрати тухла по убиеца си. Монаха е паднал на земята, Наско Боянов го удря, а през това време страничен свидетел се втурва да ги разтървава. Монаха се изправя, втори път посяга към кръста си и с нож отново се засилва към жертвата си. Наско псува и замерва Велико с тухла.

В този момент се чуват детски гласове, които хлипат, едното дете: "Бързо на 112! Той ще умре".

Митко се свлича до контейнера до близката градинка, тук видеото вече е замъглено. Мъжки глас казва: "Голям зор, голяма работа!" "Е какво стана, бе?" пита едното дете, а друго отговаря: "Тоз го убиха май!". Мъж се вайка: "Оле, легна", а дете добавя: "Ужас".

Последвайте канала на

Novini.bg
130734 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини