Следовател: Убиецът от Нови Искър е много опасен за цялото население

  • 05 януари 2018 07:17

  • 18182
  • 4
Следовател: Убиецът от Нови Искър е много опасен за цялото население
©

Изглежда, че този човек е доста подготвен планинар, самообучавал се е. Този човек няма какво да губи, така че всеки който му се препречи на пътя за бягство е потенциална жертва. Росен Ангелов е много опасен. Това каза бившият следовател Людмил Рангелов в ефира на БТВ.

Когато имаш очаквания да намериш определени предмети на местопрестъплението и не ги намериш, повтаряш огледа. Възможно е Росен Ангелов да е оставил отпечатъци или да е бил ранен“. „Изглежда, че този човек е доста подготвен планинар, подготвен човек, самообучавал се е. Възможно е съобщението за това, че жертвите в Нови Искър са убити с по един куршум, да се дължи на това, че малокалибреното оръжие оставя малко следи по дрехите и при първия оглед това да е направило впечатление. Оръжието е незаконно притежавано. Това е намерил и е имал под ръка“, подчерта Людмил Рангелов.

„Възможно е да не е в района, в който го търсят. Може и да не настъпи толкова скоро развръзката. Няма и месец, откакто същата блокада се прави край Боснек и не доведе до резултат. Ако това е извършителят и е решил да се крие, вероятно е много далеч. Убиецът е много опасен за цялото население. Този човек няма какво да губи, така че всеки който му се препречи на пътя за бягство е потенциална жертва. За един опитен планинар измъкването не е проблем“, предупреди експертът.

„Изключително тежко престъпление. Жертвите му са дори далечни от неговите интереси. Действал е безпощадно. Това е социопат. Този човек трябва да бъде хванат час по-скоро и неутрализиран“, увери Рангелов.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
18182 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
гост

2018.01.07 | 02:10

4
По опасни от убиеца рецидивист са тези които дават малки присъди на престъпниците, тези които са допуснали да избяга и тези които осем години са забравили за него без да го търсят. Тази Кети ако го е издала нямаше да се стигне до масови убийства. Но се е страхувала че няма да
"Правосъдие"

2018.01.07 | 02:10

3
Депутатите трябва да вземат спешни мерки за съдебно преследване на адвокати; които участват в престъпни групи и са покровители на престъпниците. Те са много по виновни от всички престъпници.
Тангра

2018.01.07 | 02:10

2
Престъпността в България ще намалее значително, когато затворите се напълнят със политици и адвокати престъпници. Но присъдите им да са от 50 години нагоре.
Джамбази И Каракачанки Избити От Ердоган

2018.01.05 | 18:05

1
Къв е тоя рептил? Я в гроба заедно с Мони Сакскобурга

Добави коментар

Водещи новини