Зайнеб ограбена като Юревич

  • 01 декември 2017 09:18

  • 13150
  • 0
Зайнеб ограбена като Юревич
©

След като стана ясно, че Мис България Юлия Юревич е станала жертва на нагла кражба на личните й данни, се оказа, че и Зайнеб Маджурова страда от същия проблем, пише в. "Телеграф".

Новината съобщи водещата на "На кафе" Гала, която направи интервю с Юлия. Красавицата, която бе избрана за най-красива нашенка през 2007 г., сподели, че се чувства с вързани ръце заради наглостта на измамника, който развява из интернет нейната истинска диплома, представяйки я за фалшива. Апашът осигурявал срещу заплащане дипломи, за да може желаещите да си изкарат шофьорска книжка. Той е използвал схемата Спас/Александър, само че не за самолетни билети, а за фалшиви документи.

Разследващите от 3-то РПУ започнали да проверяват всички мъже от столицата, които попадали в профила на измамника. На името на Станислав Николов, около 30-40-годишен, отговаряли 380 души. Нито един от тях обаче не е отговарял на физиономията на лицето от вайбъра на телефона, оставен за контакти. "Най-вероятно е взел снимката от списание", обясниха криминалисти.

Последвайте канала на

Novini.bg
13150 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини