Вратарят, обрал отец Иван: Не си спомням да съм крал, аз съм неуравновесен

  • 01 декември 2017 08:28

  • 8538
  • 2
Вратарят, обрал отец Иван: Не си спомням да съм крал, аз съм неуравновесен
©

Легендарният вратар на Нефтохимик, който обра отец Иван, вадейки пари от касата за дарения с пинсети, е арестуван. Новината потвърдиха пред "Телеграф" от МВР.

45-годишният Веселин Шулев бил сгащен в столичното 4-то РПУ в сряда вечерта, а вчера беше предаден на елинпелинската полиция, която го беше обявила за издирване в цяла България.

Вратарят от Нефтохимик беше изловен в началото на ноември от камери в храм "Свети Троица" на отец Иван как вади банкноти от кутията с пинсети за скубане на вежди. По този начин той успял да щипне близо 1000 лева, след което се покрил.

"Не си спомням да съм крал, аз съм неуравновесен", казал той. Опитал да омилостиви разследващите с факта, че жена му се развела с него и едва ли не го оставила на улицата, защото му взела всичко. Затова се принудил да отиде в храма на отец Иван да краде. "Взех само 40 лева", твърдял Шулев.

Свещеникът обаче е на абсолютно противоположното мнение. "Крадецът влиза само при нас, обикаля и по други църкви, но там не са го видели, сигурно защото нямат камери. Ние от август не сме отваряли касата, защото там събирахме парите за тока. Той е 1200-1300 лв., сега как ще ги съберем отново не знам", сподели след кражбата отец Иван.

Веселин Шулев е с повдигнато обвинение за кражба и му е наложена мярка "подписка". Ако бъде признат за виновен, може да отнесе до 8 години затвор, пробация или глоба от 100 до 300 лева.

Последвайте канала на

Novini.bg
8538 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.02.28 | 15:18

2
Има ли уравновесен седесар, я какво направиха с хубавата, НРБ - кенеф на мястото на мавзолея, такава ни и държавата.
Ай сиктер

2017.12.01 | 12:47

1
Краде с щипки за скара. Вие ако искате си скубете и с маша за печка.

Добави коментар

Водещи новини