Рибар от Бургас: Биха ме служители на МВР

  • 17 ноември 2017 08:01

  • 2604
  • 3
Рибар от Бургас: Биха ме служители на МВР
©

Mъж от Бургас твърди, че е бит от цивилни служители на МВР. Човекът е рибар, а инцидентът, по думите му, е станал във вторник в района на къмпинг "Градина", където той се гмуркал с брат си и техен приятел.

Според властите обаче мъжете са бракониери.

Във вторник по обед Иван, брат му и техен приятел се гмуркали с водно колело в морето, когато, по думите им, към тях приближила група цивилни мъже. Крещели да излязат от водата  и да представят лични карти.

"В този момент, когато им казах, че отивам за личната карта, бях съборен, бит, влачен. Успях да видя лицата. Трима от тях познавам - Митко от Гранична полиция, Митко - синът на Трифон Димитров, инспектор от ИАРА, срещу когото аз лично съм пуснал жалби и сигнали до прокуратурата за рекет към мен. И още един човек, който се казва Илиян”, разказва потърпевшият Иван Стоянов.

Той  разказва, че успял да се обади на телефон 112. В същото време дошли служители на Агенцията по рибарство, които настояли да тръгне с тях за Бургас.

В областната дирекция на полицията е назначена проверка. Ако бъдат установени нарушения, резултатите ще бъдат докладвани на прокуратурата.

От Гранична полиция са категорични, че техни служители не са участвали в инцидента, но въпреки това ще бъде извършена вътрешна проверка. Такава вече започна в ИАРА (Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури). Оттам са категорични, че насилие не е имало. Твърдят, че заедно с Гранична полиция се отзовали  на сигнал за бракониери. Намерили 10 килограма бяла мида без документи и уреди за тралене.

Иван си е извадил медицинско и показва охлузвания по цялото тяло, съобщава Нова тв.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2604 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
бай макаренко

2018.02.23 | 18:00

3
някои хора само от бой разбират че правят нещо нередно,тогава обаче пискат ... нека проверм колко неплатени акта има рибарчето и тогава да го оплакваме
Бай Ган

2018.02.23 | 16:12

2
къдя ти беше личната карта бре че тичаш да си я вземеш , в Горно езерово ли ????
Човек

2018.02.23 | 16:11

1
Тов като го гледах в репортажа, хич не ми изглежда на невинен! Бракониер-рецидивист! Нещо като Видрата от Монтана!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини