Екзекуторът на Мирослава се самоубил, защото не успял да преживее провала

  • 13 януари 2012 08:15

  • 18539
  • 35
Екзекуторът на Мирослава се самоубил, защото не успял да преживее провала
©

Ние сме най-разочаровани от самоубийството на Стойчо. Той е със сериозно характеропатия, комбинативен и непредвидим психопат, заяви по БТВ психологът на МВР Неделчо Стойчев.

Стойчо е с изключителна емоционална изравненост и не е изпитвал никакво съжаление. Той не можа да преживее провала си и затова се самоуби, убеден е психологът на МВР. Той разглежда човешкия живот като средство за постигане на собствените си меркантилни цели. Той беше загрижен дали ще си реши дневните проблеми. Ние му бяхме обещали статут на защитен свидетел и никой не предполагаше, че ще се самоубие. Мисля, че той е организатор на похищението, а Марио е само помагач, твърди Неделчо Стойчев.

Между похитителят Стойчо и жертвата Мирослава е имало определено доверие. Тя е повярвала, че всичко ще бъде наред и ако изпълни всичко ще бъде пусната. Това заяви психологът на МВР Неделчо Стойчев.

До семейството на момичето са изпратени две писма – първото е написано собственоръчно от Мирослава. Анализът показа, че тя е била в добро емоционално състояние. Тя го е разпознала още в момента, в който е била похитена.

След това е проведен и разговорът от личния телефон на Мирослава, която се е обадила на сестра си. Никога един похитител няма да допусне жертвата да говори със сестра си при това на живо и това ни наведе на мисълта, че похитителите са близки. Въпреки това не е имало шанс за полицията или за Мирослава, тъй като убийството й става половин час по-късно. Времето, за което се развива действието е твърде кратко, уточни Стойчев. Тя е била заровена в близост до мястото, откъдето е проведен разговора.

Второто писмо е съвършено различно – написано е с шаблон. В него е записано, че Борислав, приятелят на сестрата на Мирослава, прави много грешки и ако иска да бъде цял, а да не бъде осакатен трябва да изпълни всичко. Най-парадоксалното е, че е поискано Борислав, когато осигури парите да нарисува кръст на гаража си. Нещо като Али Баба и 40 – те разбойници – това ни гарантира, че в действителност похитителите са близки до Борислав. Именно Борислав е получил 250 000 евро наследство. Писмото е оставено на вратата на дома, където живее Борислав. Похитителят Стойчо няколко месеца преди отвличането е бил ангажиран да го вози в София като бодигард в София, тъй като той си купил Audi Q7.

Последвайте канала на

Novini.bg
18539 35

Коментари 35

Добави коментар
Иван Благоев

2012.01.15 | 11:29

32
Мисля, че е крайно време да се смени това скапано правителство, което от 2 години вече само влошава положението на обикновенните Българи. Единствените облагодетелствани от правителството на Борисов са полицаите, престъпниците и самият той, всички останали сме като тъпи овце... Айде бе Българи вижте другите държави, вижте Гърция, които за 1/10 от заплатата си направиха огромен бунт, а ние тук просто си стоим да ни мачкат! Затвор за Борисов, Цветанов и цялото му шибано правителство!
pesimist

2012.01.15 | 11:30

35
Не те познавам, но се радвам,че все още има хора, разсъждаващи реално и трезво ! Припокриваш моето мнение за гадната ни реалност на 1000% ! Прав си, че вече няма за кого да гласуваме, но не мога да се примиря с предначертаното тъмно бъдеще за нашата Родина .Не може да няма някакъв начин да им сложим прът в колелата на гадната юдео-масоно-лихваро-тъпанарска СГАН !Аз не издържам повече, но няма да им направя кефа и да намаля неудобните в България с един по-малко (да напусна Родината си). По-скоро бих намалил тях с няколко .НУЖНО Е СПЛОТЯВАНЕ И ОБЕДИНЯВАНЕ не в името на някакви користни и егоистични цели, а за БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!! Свържете се с мен

2012.01.15 | 11:30

34
Има нещо много гнило в цялата работа. Убиецът? психопат има разрешително за оръжие , работи като охрана , никой не му потърсил оръжието , след извършен обиск изненадващо намира пистолет? и се самоубива? Мирослава казва на сестра си по телефона , че се касае за отвличане , за откуп и накрая казва , че е замесена полицията , може би това е причина за смъртта и , може да е разпознала някой и да са се отървали от нея като свидетел , не знам ...но в никакъв случай не е напускала страната , както се твърдеше от полицията ??? И накрая, опечалените и родители вместо да получат съболезнования разбират , че трябва и да се извинят на полицията , която си свършила добре работата и намерила дъщеря им - мъртва.
родната милиция ни пази,Тъпкано да ви го върне ,

2012.01.15 | 11:29

33
13.01.2012 | 15:53 Справедлив е коментара ви,колко са вече неадекватните мерки ,;на родната милиция ни пази;Момичето от Созопол което си правеше снимки за спомен,удави се ;родната милиция ни пази;Катуница колко жалби са били подадени ,против наглия мазен мангал;родната милиция ни пази;Мирослава,отначало не беше отвлечена ,а сама е избягала,била е в ,ГЕРМАНИЯ, а същевремено се обажда на сестра си .ОТВЛЕЧЕНА СЪМ ИМА ЗАМЕСЕНИ ПОЛИЦАИ.родната милиция ни пази; а някакав си малоумник обвиняем се застрелва сам пред полицаите;родната милиция ни пази;Не са ли твърде много случаиностите ,г-н министър на , мвр или ;родната милиция ни пази;.ПОКЛОН МИРОСЛАВА.
f.......

2012.01.15 | 01:23

31
полицеиски номера втори обиск и убиистбо ако има и трети сигорно и гранатомет може и да се намери за да се грамне некопи полицаи
Dx

2012.01.15 | 01:23

30
Тоя тъпанар от МВР който се изказа за престъплението по телевизията е пълен малоумник.Наприказва такива глупости че заби работата на полицията в земята.С това тъпо обяснение за самоубийството на убиеца направо и да не искаш започваш да се съмняваш че има нещо гнило в цялата работа.Първо не се обясни детайлно как е заловен убиеца и как е станало самоубийството.По неговите приказки оставаш с впечатление че някой му е помогнал да се самоубие.Никакво разяснение и за самото водене на случая.Трябваше да обясни дали са ползвали дезинформация за да объркат похитителите за да разсее съмненията че полицията не си е свършила работата.Ако аз му бях началник бих го уволнил незабавно. И тази глупост че полицаите били разочаровани от самоубийството на Стойчев нека да са по разочаровани че не са си свършили работата както трябва и за смъртта на жертвата а не за убиеца.И моля не се сърдете че ни е такава полицията.За последните 20 години повечето кадърни ченгета напуснаха полицията.Сега са останали много малко професионалисти и много такива които ги наричаме заплатаджии и такива които си въртят бизнеса с кока или проституция. Жалко ми е само за момичето че си отиде толкова младо.Не мисля че истината за това убийство ще излезе някога на яве.

2012.01.15 | 01:21

29
тоя пък е ебати лайното, получил наследство и веднага дал една трета за луксозна кола. Че отива ли ти на 25 да си купиш Q7 с подарени пари, ше си ебати лайтното
е5и

2012.01.15 | 00:02

27
Ново Q7 струва около 50 хил. лева според сайтовете, 30 втора ръка. Но е факт че парадирането му с пари е допринесло за последвалите събития.
LAZY

2012.01.15 | 00:05

28
Защо не вложиха 500 000 лв за залавянето? Това са три луксозни автомобила!

2012.01.14 | 23:56

26
Застрелял се с пистолет който намерил в тоалетната. Това изобщо някой вярва ли го. Станахме за смях с тая наша полиция и тоя наш хилещ се управник Борисов.
LAZY

2012.01.14 | 23:55

25
Защо не взеха да дават откуп и да ги спипат с предаването на откупа????? ПИТАМ?!?!?!?!?!?!?!

2012.01.14 | 23:55

24
Всъщност другари милиционери, основният ви проблем е, че все още не сме достатъчно тъпи, за да повярваме на малоумните ви обяснения. Иначе добре се посмях като чух как някой, който отвлича момиче с цел откуп, веднага я убива, защото това му е била идеята.

Добави коментар

Водещи новини