Психологът от МВР: Юлиян пали коли, за да запълни празнотата в живота си

  • 19 декември 2011 08:06

  • 1922
  • 4
Психологът от МВР: Юлиян пали коли, за да запълни празнотата в живота си
©

Юлиян Ковачки призна за извършените палежи. Това заяви пред БТВ Директорът на института по психология в МВР Неделчо Стойчев.

Ковачки е разказал за причините и местата, където е палил коли, спомни си блоковете и автомобилите. Първият палеж е срещу сина, на човека, който му е дал помещението под наем за изграденото кафе. Юлиян е комбинативен и интелигентен и е имал шанс за развитие ако не е бил поставен в тази среда, предположи Стойчев. Той пали коли, заради натрупания гняв и смята, че ще го излее като създаде проблеми на другите и на цялата държава.

Алкохолът е сериозна част от живота на Юлиян, съобщи шефът на МВР-психолозите. Месеци наред той е в своеобразна дупка, тъй като няма работа, средства, приятелите го изоставят. По отношение на подпалените автомобили на Иван Бандаловски Неделчо Стойчев заяви, че двамата с Юлиян Ковачки се познават. Пироманът е бил настанен в приемно семейство в същия блок. Освен това Юлиян Ковачки е фен на Левски и е възможно преминаването на Бандаловски от Левски в ЦСКА да е отключило агресията, предположи психологът. Ковачки със сигурност не е палил автомобили, за да стане известен, а да запълни празнотата в живота си , убеден е Стойчев.

Последвайте канала на

Novini.bg
1922 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.12.19 | 20:52

2
Психологът от МВР ходи на работа за да запълни празнотата в живота си.
eee

2011.12.19 | 20:52

4
Да вземе Боко и Цецко и заедно да си ги запълнат.
agabaga

2011.12.19 | 20:52

3
И аз така мисля, с тази разлика, че му плащат за глупостите.
2

2011.12.19 | 11:41

1
Да сравниш криминален профайлър с психолога на МВР е все едно да сравниш Лудогорец с Манчестър Сити или Краси Радков с Джим Кери. По-детски профил несъм чел :Д

Добави коментар

Водещи новини