Трима без книжки зад волана са хванати за ден

  • 19 юли 2016 14:56

  • 1464
  • 1
Трима без книжки зад волана са хванати за ден
©

Трима неправоспособни водачи са установени в Елена и край с. Камен.

Вчера около обяд служители на полицейското управление в Елена спрели за проверка лек автомобил "Опел Астра", управляван от 25-годишния А. А. от Сливен. В хода на проверката е установено, че водачът не притежава необходимото свидетелство за управление на автомобила и е седнал зад волана в едногодишния срок от накзването му по административен ред за същото нарушение.

Също вчера в 01,20 ч. в Елена е проверен лек автомобил "БМВ", управляван от 17-годишно момче. Неправоспособният водач е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

В следобеда на понеделник, край с. Камен за проверка е спрян товарен автомобил "Пежо", управляван от 44-годишния Х. Н. от Г. Оряховица. В хода на проверката е установено, че водачът не притежава необходимото свидетелство за управление на возилото и е седнал зад волана в едногодишния срок то наказването му по административен ред за същото нарушение. По всички случаи в съответните полицейски управления са образувани бързи производства.

Последвайте канала на

Калина Христова
1464 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
мунито

2016.07.19 | 20:49

1
Супер престъпление до живот в панделата-а мафията си купува власта.

Добави коментар

Водещи новини