Антимафиоти под прикритие на престрелката с Митьо Очите?

  • 23 юни 2016 14:48

  • 10493
  • 2
Антимафиоти под прикритие на престрелката с Митьо Очите?
©

Четирима цивилни полицаи, служители на софийския Специализиран отдел за борба с организираната престъпност (ГДБОП), са били свидетели на касапницата в ресторант "4 You", в която тежко ранен бе несебърският гангстер Митьо Очите, а гардът му Александров бе убит, твърди вестник "Уикенд".

Това разкритие направил човек от обкръжението на морския Ал Капоне. Според думите му на Желязков била направена класическа мафиотска постановка с участието на ченгета, но планът на Божо Кравата не сработил и така се стигнало до кървавото меле.

"Никой от нашата група не очакваше, че ще се стигне дотам. Само Митьо подозираше нещо, тъй като Божо Кравата отказа да се срещне с него в ресторанта "24" в Поморие, който е собственост на Пламен Петков. Посредник на срещата между Кравата и Очите беше Христо Широков - Широката, който предложи двамата да се видят в Поморие. Кравата обаче отказа да ходи до там, макар да е близък до собственика на ресторанта. Заради това Митьо се задейства сигналната лампичка, че нещо му се готви и той събра голяма група и сложи бронебойна жилетка", разказва човек от обкръжението на морското страшилище.

Групата на Очите, която надхвърляла 40 души, окупирала крайбрежната алея на Слънчев бряг, а Желязков влязъл в ресторанта, следван от 7-8 души и въоръжен с огромна брадва. Оттам нататък версиите какво точно се е случило са поне толкова, колкото и участниците в мелето.

За съжаление видеозаписите от ресторанта не могат да бъдат ползвани като доказателство, тъй като има съмнение, че са манипулирани. Непосредствено след стрелбата стана ясно, че управителят на ресторант "4 You" е иззел диска със записа. Той обаче го е предоставил в полицията 2 дни по-късно.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
10493 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
6

2016.07.28 | 22:46

2
Антимафиоти под прикритие извършват арести. Върха на научната мисъл. Все едно го измислил бившия главен секретар Лазаров на дедо убавеца. Звучи като секретен пост с униформа.
дуци

2016.07.28 | 22:46

1
сметай и албанската полиция не работи така ,тя наща целата е под прикритие, като почнеш от бъчварова та стигнеш до главсека оня кратунец , Боже упази!

Добави коментар

Водещи новини