Мистерия около смъртта на 19-годишната Веселина (видео)

  • 07 юни 2016 08:39

  • 9973
  • 1
Мистерия около смъртта на 19-годишната Веселина (видео)
©

Мистериозна смърт разтресе в Габрово. 19-годишната Веселина Тодорова почина след падане от седмия етаж на дома си в събота следобед. Близките й подозират, че е убита. Прокуратурата подкрепя твърдението на родителите, че става въпрос за убийство. Образувано е производство срещу неизвестен извършител.

Има обаче много неизвестни – защо е намерена полугола по бельо. Губят се часове къде и с кого е била. Резултатите от аутопсията показват, че в тялото й са намерени наркотични вещества. Все още няма задържани и повдигнати обвинения. Текат разпити. Дали се касае за убийство, или не - тепърва ще се установява.

Майката на Веселина заяви пред репортер на „Здравей, България”, че до момента няма никаква информация за разследването.

„За първи път не знаех къде е дъщеря ми, тя споделяше всичко с мен. Не знам защо от полицията все още не ме викат на разпит. Тя е била дрогирана, сложили са й нещо в чашата. Гордееше се с това, че никога не е пробвала наркотици”, разказа Магдалена Тодорова.

Мистерията около смъртта на Веселина се задълбочава, тъй като в последните си часове тя изпратила SMS на свой приятел. В съобщението се казвало: "Запомни имената Велизар и Лора".

Последвайте канала на

Десислава Станева
9973 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.06.08 | 10:43

1
на коя известна личност прилича момето ,позагледайте се и ще чуете след месец за нови висини достигнати от българския спорт,поръчана е,убийствата от цигани вървят по 50 лв+ 2 шишета уиски,убийствата от пандизчии вървят по 500 лв.,пазете се,въоръжете се и не вярвайте на никой за нищо,ловят се хора като в Украйна

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини