Откриха кутия с дрога в стена на къща

  • 26 април 2016 14:56

  • 1946
  • 0
Откриха кутия с дрога в стена на къща
©

Полицията в Монтана откри тайник с наркотици, маскиран в стена на необитаема къща. Издирват се дилърите, скрили дрогата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

След получен сигнал за укрита пратка с нелегални опиати, служители на реда претърсили къща на ул. „Калето” в областния град. От стена в мазето на сградата криминалистите извадили пластмасова кутия с 43 таблетки екстази. Хапчетата са с тегло 14, 1 грама.

Къщата е собственост на столична фирма, но от години е необитаема, разказаха съседи. Най-вероятно запустелият дом се е ползвал за депо от пласьори на дрога, смятат полицаи.

През последните дни криминалистите в област Монтана разгърнаха мащабна акция срещу разпространителите на наркотици. В понеделник в къща в Монтана, обитавана от 19 годишния Брайан П., пазителите на реда откриха три стръка канабис, буркан с 12 грама сух канабис и плик с 24,7 гр амфетамин. В неделя край Лом пък бе заловена Кристина К./29 г./ – служителка на МВР в Лом, в чията кола и дом също бяха намерени канабис и електронна везна.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1946 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини