Осъждан за убийство просяк преби и ограби пенсионер

  • 14 ноември 2011 21:21

  • 1243
  • 0
Осъждан за убийство просяк преби и ограби пенсионер
©

25-годишният просяк Калоян Тенев от Сливен вчера бе арестуван за пореден път в Благоевград за кражба и побой над пенсионер.

Мъжът, който живее като скитник и проси по улиците, разбил вратата и влязъл в къщата на самотно живеещ възрастен човек. Ударил го няколко пъти, изпразнил му джобовете и изчезнал. След сигнал полицията открила просяка и го задържала.

Калоян от години обикаля Благоевградско и преживява от просия, живее в изоставени постройки. Преди осем години уби от бой пенсионер в Петрич за 72 ст. и бе осъден на 8 г. затвор. Тогава бе непълнолетен и за добро поведение излезе предсрочно, пише "24 часа".

Придвижва се с патерици и е особено агресивен, ако човек не му даде пари. Жените в Благоевград често са обект на заплахи и се страхуват да го срещнат.

Няколко улични търговци са подавали жалби в полицията заради агресивното поведение на Калоян. Преди време бе осъден по указа за борба с дребното хулиганство, задето заплашил с детски пистолет майки и деца в градинка в центъра и уринирал пред тях.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1243 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини