Задържаха 19-годишен, извършил въоръжен грабеж

  • 07 януари 2016 17:21

  • 1461
  • 0
Задържаха 19-годишен, извършил въоръжен грабеж
©

Само за часове служителите от Първо Районно управление – Бургас разкриха извършителя на въоръжен грабеж на сумата от 60 лв., осъществен около 20.40 ч. вчера от магазин за хранителни стоки на бургаската улица „Ивайло”, съобщава „Флагман.бг”.

Това е криминално проявеният Лъчезар Х., 19-годишен от Бургас, който направил пълни самопризнания и подробно описал начина и механизма на деянието. По думите на младия бургазлия, той умишлено си сложил бейзболна шапка на главата, а с шал прикрил лицето си, за да затрудни 55-годишната продавачка в магазина при разпознаване на самоличността му.

Влизайки в търговския обект, 19-годишният младеж заплашил жената и поискал оборотните пари, като тя забелязала, че в ръката му има найлонова торба с увит в нея предмет. Лъчезар Х. признал, че в нея криел кухненски нож, който в случай на отказ от страна на продавачката да му предостави оборотната сума, щял да извади и използва.

В резултат на полицейските действия ограбената парична сума е намерена и иззета, а извършителят на деянието – задържан за срок от 24 часа. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на Лъчезар Х. продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1461 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини