Мъж изнасили съпругата си, с която е в развод

  • 18 декември 2015 11:08

  • 4141
  • 2
Мъж изнасили съпругата си, с която е в развод
©

43-годишна хасковлийка поиска от полицията да започне разследване, защото е изнасилена от съпруга си, с който е в процес на развод и от известно време двамата са във фактическа раздяла, съобщава Topnovini.bg.

Жената е пуснала жалба и в Районна прокуратура Хасково. По думите й тя е била изнасилена преди няколко дни в квартирата, в която живее с дъщеря им. Съпругът й Р. С., отишъл към 21 часа в дома й. Тя се опитала да го изгони и го заплашила, че ще извика полиция. Той й взел телефона, за да не се обади на тел. 112, каквато била заканата й. Заключил вратата, блъснал я на леглото, ухапал я по лицето и я ударил с юмрук. „Малко след това ме изнасили”, твърди пред полицаите жената. Пред МВР тя заявява още, че мъжът й бил пиян и я заплашвал дори с убийство.

По сигнала, по който работят криминалистите, има експертиза, в която лекарите декларират, че телесната повреда може да е причинена точно по начина, по който е описана от жената. Сигналът, че е била изнасилена е подаден 3 дни по-късно. 47-годишният мъж има издадена заповед за защита от домашно насилие на 16 юли от състав на Районен съд Хасково. Според решението на магистратите, на него му е забранено да наближава съпругата си на по-малко от 50 метра. Забранява се още, една година да живеят в общ дом.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4141 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
До Гого

2016.02.08 | 23:52

2
Ти си много проЗд! По твойта логина - няма ли кръв няма фал???? Т ЪпАК!
гого

2016.02.08 | 23:52

1
след като няма развод няма изнасилване

Добави коментар

Водещи новини