Съпругата на убития Тинко Георгиев била в дома им по време на престъплението?

  • 17 декември 2015 09:23

  • 5295
  • 0
Съпругата на убития Тинко Георгиев била в дома им по време на престъплението?
© Булфото

Продължава разследването на убийството на бизнесмен в центъра на Варна.

Той беше прострелян смъртоносно в дома си. Улицата, на която се намира жилището на жертвата, все още е блокирана от полицията. От зазоряване започнаха повторните огледи на местопрестъплението и района, пише 24 часа. Все още няма официална информация от полицията и прокуратурата.

Убитият е 64-годишният Тинко Георгиев с прякор Зърнаря, тъй като се занимава и със зърнен бизнес в Добрич. Заради издирването на стрелеца Варна остана под блокада за часове. Полицейски патрули проверяваха всички автомобили на изходите от града. Тинко Георгиев е собственик на два хотела в "Златни пясъци", като единият е бил обект на съдебен спор между него и известна фигура от варненския подземен свят - Иво Иванов - Гела. Делото за хотел "Владислав" е приключило окончателно преди десетина дни и е спечелено от Тинко Георгиев.

Появи се информация, че съпругата на убития е била в дома им по време на престъплението. "По неофициална информация съпругата на Тинко Георгиев е подала сигнал за убийството. Говори се, че извършителят не е влязъл с взлом. Все още се издирва и оръжието, с което е извършено тежкото престъпление. Домът на Георгиев е запечатан, а пред него продължава да се намира автомобила на сина му", заяви пред "Нова телевизия" Росица Пенкова, главен редактор на сайта varnautre.bg

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5295 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини