Маскирани смазаха от бой за втори път пловдивски бизнесмен

  • 22 октомври 2015 13:58

  • 4026
  • 1
Маскирани смазаха от бой за втори път пловдивски бизнесмен
© Novini.bg

Бизнесменът Николай Юруков е бил пребит жестоко пред дома си на пловдивския булевард "Копривщица".

Той е нападнат посред бял ден пред входа на блока, в който живее. Това е второто нападение в рамките на тази година срещу предприемача. На 16 март той отново беше жестоко пребит в курорта Слънчев бряг. Юруков е нападнат от двама мъже с качулки, които започнали да удрят с метални тръби по главата и тялото. След като го свалили на земята, наемниците избягали, съобщава TrafficNews.bg. По абсолютно същия сценарий бизнесменът беше "предупреден" и през месец март.

"Пребиха ме като куче в центъра на Слънчев бряг. Всичко стана за 20 секунди, двама ме държаха, а трети натроши краката и ръката ми с метална тръба”, разказа тогава Юруков. Наказателната акция е проведена до хотел "Амфора". Версията, по която работят полицаите е, че строителят дължи много пари на различни хора.

Самият бизнесмен твърди, че няма конфликт с никого. Отхвърля и възможността нападението да е подготвено от негови работници заради неизплатени заплати. „Казал съм версията си на полицията и очаквам да си свършат работата”, коментира Юруков. Той предположи, че покушението е поръчано от конкуренти в строителния бизнес. Николай Юруков подозира, че е пребит заради конфликт на интереси. Няма задържани във връзка с първото нападение. Районна прокуратура наблюдава случая.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4026 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.02 | 16:31

1
тоя бизнесмен май само е взимал и е забравил да даде

Добави коментар

Водещи новини