Полицията: Няма мотив за убийство на Момчил, родителите му: Някой го е бутнал от скалите

  • 05 октомври 2015 13:54

  • 8257
  • 4
Полицията: Няма мотив за убийство на Момчил, родителите му: Някой го е бутнал от скалите
© Булфото (архив)

Нямаме информация Момчил да е бил придружен от някого, когато е отишъл на Младежкия хълм, коментираха от криминална полиция в Пловдив.

Разследващите смятат, че няма мотив за убийство. Личните вещи на студента - лична карта, телефон, джобни пари, са си били у него. В момента ангажираните със случая се опитват да сглобят картината на пъзела.

"Оставете ни на спокойствие! Нямаме съмнения, че някой го е бутнал от скалите. Чакаме заключението на съдебна медицина", пък заявиха пред "24 часа" родителите на Момчил - Диана и Васил. Двамата се прибраха преди малко в дома си на ул. "Смилево" в пловдивския квартал "Кючук Париж" съсипани от мъка.

Остава висящ въпросът защо 20-годишният младеж е отишъл посред нощ на Младежкия хълм, известен още като Джендем тепе заради отвесните скали и гъстата растителност. През деня мястото е оживено, непрекъснато се разхождат хора, казаха служители от общинското предприятие "Градини и паркове". До върха е осветено, затова и вечер се събирали компании.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8257 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.10.20 | 20:56

4
до сега самоубиел се човек няма в България според всичките роднини винаги е убийство . това че човек изглежда весел и се държи добре не значи че вътрешно не е депресиран и не иска да сложи край на живота си .

2015.10.13 | 23:42

3
Много съм съгласен. И как всички умрели са най-прекрасните на света? За мен е обикалял пиян или дрогиран да си търси ключовете и е паднал сам. Възможно е и някой от "приятелите" му да го е бутнал, все пак може да са се скарали. А какво казва брат му изобщо няма значение.

2015.10.13 | 23:41

2
То сега престъпниците не търсят мотив ,за кеф трепят и за кеф бутат от скалите на долу .От какъв зор момчето посред нощ в късните часове ще тръгне сам на скалите .Да не се е побъркал и да отиде да се хвърля от скалите .Няма добри експерти ,няма добри специалисти Всичко е боклук .Отишъл да пада и да се хвърля от скалите от кеф за да умира без мотив .Поне да не се изказват разследващите .
Скандинавец

2015.10.10 | 16:21

1
Ако някой българин е изкарал само за няколко месеца голямата сума от 5000 спестени лева от студентска бригада означава че има желание за живот, означава че е отишал и се е трудил за да има и да живее по добре.

Добави коментар

Водещи новини