Пребитото дете се казва Станка, майка й и баща й са се събрали преди дни

  • 03 юни 2015 16:30

  • 3642
  • 2
Пребитото дете се казва Станка, майка й и баща й са се събрали преди дни
© Булфото

Пребитото момиченце на година и девет месеца се казва Станка Янкова и носи името на майка си Янка Станкова, която е на 22 години. Жената е от ромската махала на близкото до Варна село Каменар, коментира кметът на селото Светослав Райков, цитиран от "24 часа".

"Мъжът на Станка е на 25 години и е от квартал "Максуда". И двамата живеят там. Били се разделили, но 10 дена преди инцидента отново са се събрали. Нямат граждански брак и Янка се води самотна майка, каза Райков.

Припомняме, че Станка, бе приета в кома във варненската болница "Света Марина" през нощта със съмнения за побой. Детето се бори за живота си, след като е постъпило в 2:00 часа в шоковото отделение. Детето е с данни за системно малтретиране, каза проф. Виолета Йотова от детското отделение. Тя допълни, че екипът й прави всичко възможно, за да спаси малката Станка, но прогнозата е лоша.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3642 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
планът Ран-Ът

2015.06.09 | 21:38

2
За тези същества даваме 3,2 милиарда лева от бюджета на година а нямаме пари за болните стари хора.

2015.06.09 | 21:37

1
и какво става ,борят се за живота на едно дете ,на което родителите не плащат здравно осигуряване,а другите дето плащат ги претупват и даже морят ...боже ,боже,няма ли да раздадеш накрая твоята справедливост

Добави коментар

Водещи новини