Жена нападна с нож продавачка

  • 21 март 2014 09:52

  • 1591
  • 0
Жена нападна с нож продавачка
©

Полицията задържа 33-годишна жена, нападнала с нож продавачка в хранителен магазин във видинското село Ново село, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Видин.

33-годишната К.Г. е задържана вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа, тя нападнала с нож продавачка в хранителен магазин във видинското село Ново село. В 17.40 часа в полицията е получен сигнал от 30-годишна жителка на село Ново село – продавачка в магазин, за възникнал инцидент към 14.30 часа в търговския обект.

След скандал от семейно-битов характер К.Г. нанесла на продавачката прободни и порезни рани с нож и избягала в неизвестна посока. Пострадалата, заедно със свои близки, посетила ЦСМП-Видин. След оказана медицинска помощ е освободена без опасност за живота и е насочена за лечение към столичната болница „Пирогов”.

В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установена и задържана извършителката на деянието – 33-годишната К.Г. от село Новоселци. Работата по случая продължава, в Районно управление „Полиция” - Видин е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1591 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини