Младеж блъсна колата си в бордюр и избяга

  • 10 май 2013 10:41

  • 835
  • 0
Младеж блъсна колата си в бордюр и избяга
©

23-годишен мъж от Шумен, предизвикал пътен инцидент, напуснал произшествието, а малко по-късно сам потърсил лекарска помощ. Това съобщават от полицията в Шумен. Сигнал за катастрофата в село Царев брод е получен на телефон 112.

Пристигналият на място екип установил, че на площад "Освобождение" в селото на пътното платно има разлив на масло и повреден бордюр, но няма автомобил. Малко по-късно в шуменската болница пристигнал 23-годишен мъж, който потърсил лекарска помощ. След преглед е установено, че той е с комоцио. На място, за изясняване на случая пристигнал полицейски екип. Той установил, че младежът управлявал лек автомобил "Фолксваген Голф" по площад " Освобождение". Загубил контрол над автомобила заради несъобразена скорост и се блъснал в бордюр на тротоар. След това напуснал местопроизшествието и укрил автомобила. 23-годишният водач е настанен за лечение в болничното заведение без опасност за живота.

През денонощието на територията на ОД на МВР-Шумен са станали три пътно- транспортни произшествия, допълват от полицията. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 21 акта, наложени са 57 глоби с фиш.

Последвайте канала на

835 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини