МВР: Похитителите на Лара нямат нищо общо с "Наглите"

  • 24 април 2013 19:04

  • 4340
  • 3
МВР: Похитителите на Лара нямат нищо общо с "Наглите"
©

Групата, отвлякла Лара Банева, най-вероятно няма нищо общо с групата на "Наглите", съобщи директорът на Института по психология на МВР, комисар Неделчо Стойчев. 

"Има една основна разлика и мисля, че това е ясно на всички. При отвличането беше използване оръжие, беше прострелян бодигарда на момичето. Моето лично мнение е, че няма нищо общо с "Наглите". Единственото, което ми прави впечатление е, че е използвано оръжие. Единствено, което мога да коментирам, са думите на майката на момичето. Не вярвам тя да прави някакви инсинуации по отношение на това, че са се държали добре с момичето като заложник, най-вероятно е така. Майката, щом преценява, че детето няма видими отклонения в поведението и външния вид и въобще в цялото му състояние, аз съм склонен да вярвам, че отношението към детето е било по-скоро позитивно и грижовно", каза психологът.

На въпрос как оценява работата на МВР и прокуратурата по случая, градският прокурор на София Николай Кокинов отговори: "За мен едно разследване е приключило, когато имаме конкретно лице, на което да повдигнем обвинение. Слава Богу, детето се прибра живо при майка си, това е най- важното, че е запазен един човешки живот, но от това наказателното преследване не е спечелило, тъй като нямаме лице, което да обвиним към настоящия момент". Кокинов отказа да отговори на въпроса дали е контролирано даването на парите и  връщането на детето, както и дали са белязани парите за откупа.

Лара, дъщерята на разследвания за наркотрафик Евелин Банев-Брендо, бе освободена в неделя вечерта, 48 дни след похищението й.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4340 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.20 | 14:46

3
Ми нямат ми нямат нищо общо ми с Наглите ,тое в ясно и на сина ми на 6 години който е,това е нова група то е ясно,само че Мозака май е същата.Вие да не мислите че като хванахте изпълнителите там е бил и мозака:D

2013.10.20 | 14:46

1
а ти кой клас си ?
Дааа !

2013.10.20 | 14:46

2
Дълбоко "психологически" обосновано умозаключение. Има си хас ! Ами нали от доста време ни пълнят главите и с "умозаключението", че "Наглите" са в затвора и сме "преборили" престъпността ??? :)))) Къде ли да ги търсим тези нови, по европейски "фини" Нагли-професионалисти ?? Може би трябва добре да се огледаме в собствената си къщичка, която трябваше най-напред да изчистим ?? (хайде познайте кой го каза ?) :))) Неее, шегувам се - всичко е предизборна инсинуация на "лошите" !!!

Добави коментар

Водещи новини