13-годишно момче почина, след като негови връстници го пребиха до смърт в училище

  • 03 октомври 2019 19:46

  • 52592
  • 6
13-годишно момче почина, след като негови връстници го пребиха до смърт в училище
© Getty Images/Guliver (архив)

13-годишно момче издъхна, след като изкара близо две седмици в болницата в критично състояние вследствие на нанесен побой в училището.

Диего Ривера, както се е казвало детето, е било пребито от две други момчета около неговата възраст в Калифорния. Те са му нанесли жестоки удари в лицето и поредица от ритници и при падането си Ривера е ударил силно главата си в земята.

Нападателите на момчето са били намерени и задържани от полицията и моментално били отведени в специализиран център за лишаване от свобода за малолетни и непълнолетни лица.

По думите на приятелите на издъхналото момче Ривера е бил станал ''случайна жертва'' на училищното насилие в Щатите, тъй като не е имал никакви взаимоотношения с нападателите си.

Родителите на Диего Ривера вече са взели решение да предоставят органите на сина им на донорска програма, информираха световните медии.

,,Искаме да превърнем тази трагедия в дар за живот за други деца'', обясниха от семейството.

Последвайте канала на

Novini.bg
52592 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Джинги би

2019.10.04 | 19:41

6

Това са хора с истински сърца въпреки мъката за загубата на своето дете даряват живот на други деца Евала. Все пак всички знаем колко време се чака за какъвто и да е донор.

Не дарявам нищо само спермич

2019.10.04 | 06:04

3

Да се грижат за детето и след време може да се оправи от кома се излиза постепенно с течение на времето и когато организмът прецени. Защо не разпарчетосаха Шумахер, а го гледат толкова години като фикус у хола и колко пари наляха все едно е нещо повече от това дете!!! Бедните ги дават за донори, за да може богатите да ги трансплантират - първите стигнали до 150-200 години ще са Мадона, Лили Иванова и Анжелина Жули - те са вампири и си преливат кръв всеки ден за опресняване на материала, ще дойде и времето когато на Мадона и Джоли осиновените негърчета ще даряват органи, за да могат да живеят осиновителките. И докторите са на това сатанинско хоро - още един клиент на операционната маса, още едно порше в гаража.

2019.10.04 | 10:22

5

Ти пък на това куку ли отговаряш? Не виждаш ли,че виновните са само в главата му и не млъкват!

1

2019.10.04 | 09:05

4

Глупак, то е написано. Момчето е починало, не е в кома. Не разбираш от тази тема, дори не си се опитал да вникнеш поне малко. Какво са виновни другите деца с нужда от трансплантация, че плюеш срещу тях?

2019.10.03 | 20:38

1

Тези ,,ценности" ни бяха съвсем чужди,но постепенно либерастията завзема и нас ...

2019.10.04 | 02:34

2

През соца и ние имахме такива хулигани и тях ги водеха по ТВУ-тата. Ще имаш са вземаш.

Добави коментар

Водещи новини