Мъж бере душа, опитал да си пререже гърлото със счупена бутилка

  • 14 август 2019 13:42

  • 676
  • 1
Мъж бере душа, опитал да си пререже гърлото със счупена бутилка
16 88дни
© Pixabay

С опасност за живота е мъжът, който се нарани със счупена бутилка. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас. Той е 31-годишен мъж от Казанлък и е настанен в отделение "Реанимация" на УМБАЛ – Бургас с опасност за живота.

Сутринта в Морската градина в района до ресторант "Воденицата" той се е самонаранил със счупена бутилка в областта на гърлото. Мъжът е локализиран от полицейските служители след подаден около 08.35 часа сигнал от млада жена, която разхождала в Морската градина2-годишното си дете за това, че безпричинно е замеряна от непознат мъж с буци пръст и подръчни средства. Жената дала описание на непознатия, който минути по-късно е установен от полицейски автопатрул и забелязвайки служителите на реда, бръкнал в раницата си, извадил стъклена бутилка, счупил я и с остатъка от стъклото се наранил в областта на гърлото.

До пристигане на екипа на Спешния център полицейските служители оказали първа долекарска помощ, като се опитали да спрат обилната кръвозагуба, настъпила вследствие на самонараняването.

31-годишният мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ – Бургас и настанен за лечение. Разпитани са свидетели – очевидци на инцидента. Иззети са видеозаписи от разположени в близост до местопроизшествието камери. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Калина Христова
676 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
оцелял от "градежа" СДС-арски българин

2019.08.14 | 14:30

1

Бас държа, че е било от радост, поради това,че Пацо / сТерасата/ го изпращат консул във Валенсия.

Добави коментар

Водещи новини