Аутопсия на убитите в Нови Искър разкри зловещи детайли от престъплението

  • 20 февруари 2019 14:24

  • 49897
  • 7
Аутопсия на убитите в Нови Искър разкри зловещи детайли от престъплението
© Булфото

25-годишният Георги Ранов, арестуван за четворното убийство в Нови Искър, е ръгал труповете на майка си, баща си и брат си с нож, след като преди това ги насякъл с брадва. Това показва аутопсията на избитото семейство, разкриват разследващи, цитирани от „Телеграф“.

Жестокото престъпление се разигра в петък вечерта, но за него се разбра в понеделник, когато колеги на бащата Иван Ранов от военното поделение в Костинброд отишли да го търсят в дома му. Там се натъкнали на труповете на Ирена Ранова, майка ѝ Славка и по-малкия син в семейството Александър. Георги бил неадекватен и заявил, че нямало никой у дома, тъй като родителите му са на погребение в Пловдив.

След разпит 25-годишният мъж признал за четворното убийство. Той ще бъде настанен в психиатрията в Ловеч, където ще бъде изследвано какво точно е психическото му заболяване.

Аутопсията на труповете показала, че Иван и 19-годишният Александър са убити с по два удара с брадва в главата. Ирена и майка ѝ са съсечени с по един удар. Малкият брат бил ликвидиран, докато спял в леглото си, а бабата – пред печката. Ирена била причакана, след като се върнала от пазар в местния магазин, разказват криминалисти. Иван Ранов бил насечен веднага след като се върнал и дома след работа. Тялото му било открито от разследващите набутано под стълбище, а върху него бил метнат килим.

В хода на разследването по трупа на Ранов били открити следи от ръгане с нож в областта на врата, а дупки личали и в шията на Ирена и Александър.

След като избил семейството си Георги скрил трите тела под единия креват. Младият мъж бил воден три пъти на психиатри, но не бил освидетелстван, Майка му Ирена, Славка и Александър също имали психически проблеми, твърдят техни съседи. Експерти обясняват, че най-вероятно Георги страда от шизофрения, която не е била лекувана.

„През цялото време казваше, че всички го тормозели, пускали му биополета, атакували го НЛО, затова ги убил“, посочват криминални психолози от Института на МВР.

След огледите станало ясно още, че семейство Ранови живеели изключително бедно. Ирена пък събирала пари за лечение на Георги от туберколоза в напреднал стадий. Тя била социален асистент на двете си деца, но я уволнили, написала тя в профила си във Фейсбук.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
49897 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Анонимен

2019.02.22 | 09:17

7

Ало,,по дяволите,,и ти влизаш в това число !

R

2019.02.22 | 07:43

6

То в Нови Искър за втори път се избива цяло семейство, дали пък не е някой друг убиецът? Този, туберкулозният едва ли има сили. А това, че за всяко престъпление се търси за виновник някой, имал някакви психични проблеми, е нещо страшно.

IrmaKrebs

2019.02.21 | 22:59

3

Получих $ 22738 през първия месец и $ 29584 миналия месец, просто работех в мрежата от дома. Аз съм редовен студент и работя само от 3 до 4 часа на ден.

____>>>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

Българин

2019.02.22 | 00:01

5

Честито, продължавай! Защо агитираш тук? Не ти е чиста работата!

BAI GANIO

2019.02.21 | 23:00

4

TAZI NACIA SE ZALICHAVA I TOVA E MNOGO DOBRE PO MALKO LUMPENI,LOSH MATERIAL I TIKVI SLAVA BOGU KENEFISTAN AUT

По дяволите...

2019.02.21 | 22:36

2

Едни злочести хора, изоставени от нечовешкото общество!
Всички сте виновни за това!

Malina Tcankova

2019.02.21 | 12:50

1

Пълни са улиците със шизофреници и луди.Защо ли мямаме лудници и контрол въвБългария.До нас също през къща има и други.Като изпаднат в криза ни е страх дори на улицата да излезем или у дома да седим.Това не е живот

Добави коментар

Водещи новини