СДС: Картата на България е синя, трябва да останем единни с ГЕРБ

  • 07 ноември 2019 12:34

  • 855
  • 2
© Булфото

Резултатите ни са по-добри от тези, които получихме в Реформаторския блок. Това обаче не трябва да ни възгордява, да ни кара да работим още повече.

Това обяви председателят на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в по време на Националната работна среща на ГЕРБ, на която бе направен отчет на отминалите местни избори. "Най-нормалното нещо беше да се коалириаме с ГЕРБ, защото имаме общ противник в лицето на БСП и сме членове на ЕНП. Не трябва да допускаме БСП да се връща във властта. След местните избори картата на България е синя. Успех на всички кметове", заяви Христов. 

Изказване направи и главният секретар на СДС Илия Лазаров. "Искам да кажа, че коалицията ни с ГЕРБ е осъзната. Тя е логична. Само с такава коалиция България няма да премине в хаоса с управление на БСП. Всички знаем какво се случва при управление на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и Румен Гечев. Същото е и в общините. Не трябва да допускаме това да се случва. Нека бъдем единни. Успех на всички кметове", завърши Лазаров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
855 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
БГ

2019.11.07 | 13:35

2

ДЕМЕК-ЛОНДЖАТА!

2019.11.07 | 13:05

1

ДОБРЕ,ЧЕ АКЪЛЪТ ВИ ДОЙДЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО И ВРЕМЕ И СЕ ОБЕДИНИХТЕ И ФАНДЪКОВА С РОДИЛНИ БОЛКИ Я НАПРАВИХТЕ КМЕТ ИНАЧЕ ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ВИКА НА ПОПА ПЕЗЕВЕНГИН И КАК СЕ ПИКАЕ НА ДУВАРА НА ТУРСКА ДЖАМИЯ

Добави коментар

Водещи новини