Александър Сиди: Хората са отвратени от политиката

  • 06 ноември 2019 16:24

  • 501
  • 4
Александър Сиди: Хората са отвратени от политиката
© Нова телевизия

ВМРО спечели убедително тези избори. Имаме ръст на гласовете в сравнение с 2015 година. Имахме други очаквания по места, но например в София имахме добър резултат. Хората са отвратени от политиката, това показа ниската избирателна активност. Това заяви депутатът от ВМРО Александър Сиди в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия. 

"Не съм уверен, че гласоподавателите на ВМРО на първи тур, са гласували повече за Манолова на втори. Предвид инцидентът с екзит половете в Пловдив, не вярвам на изборни социологически проучвания", каза още той. 

"Ще искаме да постигнем повече за социалните плащания - повишаване на пенсиите и плащанията за хората, които са на ръба на оцеляването. Част от битката ни на първо четене при гласуването на бюджет 2020 г. е изравняване на минималната пенсия с прага на бедност. Обещали сме тези неща на нашите избиратели. Част от ангажиментите ни са изпълнени", разкри Сиди. 

"Икономическата среда в държавата е добра, ще предложим на ГЕРБ стъпаловидно повишаване на социални плащания", коментира депутатът от ВМРО. 

"Освен, че мислим за възрастните хора, трябва да помислим и за майките. Демографията е в колапс - ще предложим безплатни детски градини и повече майчински. Ще настояваме за това между първо и второ четене. Смятам, че имаме добри отношения с ГЕРБ, имаме обща програма, която следваме", заяви той. 

"Ще се борим и за концепцията за интеграцията на циганите. Имаше временно забавяне по обсъждането ѝ, за да не не обвинят, че го правим по време на избори", завърши Александър Сиди. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
501 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.11.07 | 01:20

4

ДА НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ САМО НАРОДА МОЖЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕ . ТЕ САМИНЯМА ДА СЕ МАХНАТ .

Уча се

2019.11.06 | 19:04

3

Хората са отвратени от лъжците в политиката !

От демагозите !

От тези, дето "хвърчат" в облаците !

Дето плюват властта, а насреща нищо смислено !

От това са отвратени!

2019.11.06 | 17:01

2

Вече не си на мода баце. Прекръсти се на Дивиди.

.

2019.11.06 | 16:44

1

Малка поправка.Не от политиката,а от политиците

Добави коментар

Водещи новини