Елен Герджиков: Внушенията на Манолова за купуване на гласове имат за цел да отвратят хората от изборния процес

  • 01 ноември 2019 19:08

  • 1219
  • 1
Елен Герджиков: Внушенията на Манолова за купуване на гласове имат за цел да отвратят хората от изборния процес
© Булфото (архив)

Най-важното нещо, което искам да кажа в последния ден на предизборната кампания, е гласувайте и не се подавайте на инсинуации. На всички е ясно, че изборите в София не могат да се решат с купуване на гласове. Хората не трябва да се поддават на внушенията на определени кандидати.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Елен Герджиков. "Ние заложихме на позитивна кампания с реални идеи и решения на проблемите на София. Имаше много добри кандидати с хубави и интересни идеи, но като цяло в кампанията, благодарение на един кандидат, отново надделяха фалшивите новини, нападките, внушенията и инсинуациите. Така и не можа да се проведе един смислен дебат за реалните идеи и политики за града, защото един кандидат не спря да говори за купуване на гласове, натиск, стикери по коли и всякакви такива измислени неща", даде пример той.

"Ясно е, че с "Демократична България" и "Спаси София" имаме близки виждания за развитието на града. Никога не сме разговаряли с тях за раздаване на постове и задкулисни договорки. Обсъждали сме бъдещите ни реални действия за София. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е гарант за това. Ще видите след изборите реални, ясни и видими общи политики за София. Ясно е, че през тези години сме допуснали грешки, но и резултатите от нашата работа са видими. Има какво още да се прави и в борбата с корупцията, но това трябва да го правим всички заедно. Ясни са проблемите на града, но трябва да има конкретни мерки. При г-жа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на тези неща липсваха. Тя заложи на идеята да отврати хората от изборния процес с всичките нейни твърдения за купуване на гласове и корупция", категоричен бе Герджиков.

"Факт е, че в София ГЕРБ е първа политическа сила. В общинския съвет сме първа политическа сила. 75% от гласовете в София отидоха в дясното. Заедно с "Демократична България", ВМРО, "Спаси София" може да направим така, че да има ясни и конкретни политики за развитието на града и проектите. Ясно е, че толкова голям град не може да се оправя еднолично. Това е един дефект на г-жа Манолова. Ние през цялата кампания я молихме и питахме да покаже екипа си и да излезем на дебат. Тя отказа. Кажете ми кой ще бъде зам.-кмет по транспорта на г-жа Манолова? Никой не знае. За финал искам отново да кажа, че софиянци трябва да излязат да гласуват в неделя и да не се подават на внушенията, че някой друг може да реши съдбата на изборите", завърши Герджиков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1219 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.11.01 | 20:22

1

Лизач..!

Добави коментар

Водещи новини