Юлиан Ангелов разкри при какви условия ВМРО ще подкрепи Фандъкова

  • 30 октомври 2019 17:44

  • 1779
  • 6
Юлиан Ангелов разкри при какви условия ВМРО ще подкрепи Фандъкова
© bulphoto

По време на кампания се говори за всякакви афери и манишулации, които могат да повлияят на резултата. Това, което наблюдавахме на тези избори бе, че бяха много по-нечистоплътни. Имаше много оплювания, много заплахи и т.н. Всичко това ни възмути. Това каза председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

„До голяма степен вотът по места се предопределя не след сблъсък на идеи“, отбеляза със съжаление той.

„Виждаме подмяна на вота от определени местни лидери. Това подменя вота и политическия дебат. ВМРО страда от тези неща. Въпреки това направихме много добър резултат“, отбеляза представителят на ВМРО.

„В София очаквахме по-добър резултат. Нашият кандидат щеше да свърши много добра работа за града. Когато влезеш в една битка трябва да го направиш с най-подготвените хора“, не скри разочарованието си той.

Ангелов каза още, че в момента текат политически разговори между ВМРО и ГЕРБ. И добави, че има три-четири теми, на които държат, сред които повишаване на сигурността в града, достъпа до Витоша и т.н. „Ако ГЕРБ припознаят нашите теми, ще подкрепим г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска“, увери Ангелов.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1779 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.10.31 | 11:39

6

Ангеле разбира се ще припознаят вашите теми ,за да гласувате и след това ще хванете на марко и ББ чадъра и ли шлифера

ДИАНА

2019.10.31 | 08:29

5

Баща ми беше гол като пушка.Прикрепи се към ВМРО (район Илинден),направиха га зам. кмет, после шеф в втора градска,после шеф в касата и си оправи живота.Смени панелката в Надежда за голям тухлен апартамент в Илинден.А,бяхме толкова бедни преди да влезе в политиката,че трябваше да ми се скъсат дрехите за да ми купят нови,понякога го правех нарочно.Той се казва Огнян Кронев.Това е борбата за пари,измами и власт.

2019.10.30 | 20:02

3

Хич не се надявайте, че някой ще ви послуша.

Erny

2019.10.30 | 21:29

4

АМА ТИ ОТ СЕЛО И ДА НЕ СЛУШАШ НА КОЙ МУ ПУКА.

Гошко

2019.10.30 | 18:23

2

Хм, че народа вече изтрещя е верно!! Ама политиците с техните акробатики успешно го подтикнаха към това!! Ама някой трябва вече да ПЛАЩА за това!!!!!! АМАН!!!!!!!

2019.10.30 | 18:13

1

Поредното тъпо МЕНТЕ - ПАТРИОТЧЕ

Добави коментар

Водещи новини