Милко Младенов: Единствено Фандъкова пое реалистични ангажименти

  • 27 октомври 2019 21:53

  • 2062
  • 3
©

Единствено Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска пое реалистични ангажименти по време на предизборната си кампания. Това сподели в интервю за Izbori.bg кандидатът за кмет на район ''Люлин'' Милко Младенов от ГЕРБ.

,,Очаквам г-жа Фандъкова да бъде отново кмет на София. За мен е по-важно гражданите да преосмислят позициите си, ако имат предпочитание към други кандидати'', каза още той и посочи, че кампанията в София беше доста напрегната и уморителна, но от ГЕРБ са съумели да тиражират своите идеи за развитието на столицата.

По думите му Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – е заслужавал да получи по-голяма подкрепа по време на местния вот.

,,Хората вече ги интересува ремонта на тротоарите и облагородяването на междублоковите пространства'', допълни Младенов.

,,Бюджетът на София е солиден и той е плод на усилия и работа на много хора, които печелят и защитават европейски проекти'', коментира той.

,,Според мен най-големите спекулации бяха покрай ремонта на ''Графа''. Медийното отразяване изигра ключова роля и софиянци добиха една нереална представа за това как се направиха нещата. В крайна сметка няма ремонт, в който да няма проблем'', отбеляза Младенов.

,,Според мен по-важното сега е всички софиянци да се консолидираме и да подкрепим Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, за да бъде сменено статуквото'', заяви кандидатът за районен кмет на ''Овча купел'' от АБВ Христо Колев.

,,Манолова е независим кандидат и ние от АБВ я подкрепихме първи. Трябва смяна на модела на управление и затова ме изненада избирателната активност, тъй като очаквах други резултати'', подчерта той и допълни, че не очаква Манолова да направи собствена партия.

,,Кампанията беше доста тежка не мога да кажа, че тя беше белязана от феърплей. Разбира се, че е възможно да има предсрочни избори, но никой не може да каже това на 100 процента'', посочи Христов.

,,Софиянци не са доволни от ''Графа'', а и не само – искат смяна и промяна. Ремонтът на ''Графа'' е един от примерите как се прави ремонт на ремонта. Не е нормално да правим шест пъти на едно и също нещо'', каза в заключение Христо Колев.

Последвайте канала на

Novini.bg
2062 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.10.27 | 23:00

3

социалистите са пръдня под налягане

Тиквуня

2019.10.27 | 22:39

2

Мръсно, лъжливо лайно!

2019.10.27 | 22:17

1

КАКВО ЗНАЧИ РЕАЛИСТИЧНИ АНГАЖИМЕНТИ БЕ ТЪПАН? НЕ МОЖАХТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ СРЕЩУ ЕДНА КАМПАНИЯ ПОСТРОЕНА ОТ ГОЛИ ПРИКАЗКИ НА НЕКАДЪРНИЦАТА МАНОЛОВА.

Добави коментар

Водещи новини