Николай Облаков: Манолова катастрофира на тези избори, както прави БСП

  • 27 октомври 2019 21:04

  • 4440
  • 5
©

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на страдаше същата болест като БСП, а именно – катастрофира тежко в кампанията, докато Борис Бонев надхвърли очакванията. Другата изненада е в Пловдив, където Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия не отива на балотаж, което според мен се дължи на това, че Атанасов нямаше почти никаква кампания в Пловдив. Това заяви в интервю за Izbori.bg анализаторът Николай Облаков.

Кампанията на Фандъкова беше изцяло позитивна, докато тази на Манолова беше откровено слаба. Именно позитивните кампании са тези, които печелят изборите, а не компроматите, допълни той.

По думите му е малко вероятно десните хора в столицата да подкрепят на балотажа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Относно представянето на Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – Облаков сподели мнението, че тези 4% са слабо представяне и препоръча на ВМРО да не изхабяват фигурата му за втори път, като допълни, че на национално ниво той би се представил доста по-добре, защото София по принцип не е бастион на патриотичните формации.

Той посочи, че избирателната активност у нас е по-скоро нормална.

Предизборната кампания в София тръгна доста бурно, след което се успокои, дори може би беше леко вяла, сподели още Облаков.

Има логика човек, когато прави позитивна кампания, да се хареса на младите и образованите хора, коментира и другият анализатор в студиото Кристиян Шкварек.

Дори да спечели Фандъкова, нейния процент се свива, което означава, че отвъд ГЕРБ има умора и се търси нещо ново, което все още не е намерено, сподели още той.

Шкварек отбеляза, че очаква от БСП за пореден път да заяват, че излизат като победители от местния вот.

Последвайте канала на

Novini.bg
4440 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ЕЙ

2019.10.27 | 21:27

1

Манолова е мърша лешоядка пак се насра който копа гроб пада в него

Гери Йорданова

2019.10.28 | 06:16

5

Насраните са тези , които го твърдят и това ще се докажи на балотажа ! Герб никога не са били силни на балотажите ! Така , че бъдете търпеливи и без да обиждате изчакайте търпеливо балотажа за София ! Чао о о о !

2019.10.27 | 21:29

2

Катастрофа ще има след 1седмица за едната от двете

2019.10.27 | 22:50

4

Незабравке,що пак си дъвчеш памперса. И.Д.И.О.Т ПОД НАЕМ НА КИРЕ КОНТРАБАНДАТА

Незабравка

2019.10.27 | 21:40

3

За фъндича катастрофа! Естествено! Долу герб! Убийте гербавите малоумници алчни! Всички заедно срещу бокотъпака и крадлива банда!!!)

Добави коментар

Водещи новини