Антон Койчев: Фандъкова спечели хората със своята искреност

  • 27 октомври 2019 20:32

  • 3305
  • 9
©

Резултатите ги коментирам като успех за десницата в София. Заложихме на позитивните неща, които се направиха през годините. Очаквахме такива резултати, тъй като нито веднъж не влязохме в компроматна война или популизъм. Това заяви в интервю за Izbori.bg председателят на СДС-София и кандидат за общински съветник от коалицията ГЕРБ/СДС Антон Койчев.

,,Очакваме подкрепа от Демократична България, но не виждам как тази разлика ще бъде стопена от Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Тя се опита се да мимикрира и това й изигра лоша шега и доведе до този резултат. Тя беше автентичен ляв кандидат, който бяха извадили от БСП. Един Калоян Паргов можеше да се представи по-добре'', коментира още той.

,,Манолова допусна две основни грешки – първата е, че тръгна да се кандидатира за кмет на София и втората е, че цялата кампания мина в едно лицемерие и популизъм от нейна страна. Докато Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска спечели хората с нейната искреност и затова има този резултат. Тя обнови екипа си и съм сигурен, че ще спечели балотажа дори с още по-голяма разлика. Промяната за София е видима'', каза още той.

,,Фандъкова разполага с диалогичност, честност, интелигентност. За един управленец е много важно да умее да изгражда екип и да смени тези, които не могат да вървят със съответното темпо'', сподели Койчев.

,,С този резултата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на не виждам такива претенции тя да оглави БСП, но тази партия има много други проблеми от това кой да й бъде лидер'', отбеляза още той.

,,Когато си откровен с хората и си признаваш грешките, това е най-правилния подход. Всичко различно не води до добър резултат. Петото място на Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – е въпрос на анализ на самата партия. Съжалявам за това, защото Джамбазки е един политик с бъдеще'', разкри още Койчев.

,,Не беше обичайно мръсна кампанията в София, но според мен изненадата беше глупавото поведение на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на да се насочи към такъв тип позициониране. Иначе тук нещо, което можем да откроим, бяха откровените популистките обещания на кандидатите относно детските градини, спирането на метрото'', каза той.

,,В Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на ще стане кмет със сигурност. Изненада е този резултат, въпреки че патриотичните формации не се представят добре на местните избори'', каза той по отношение на резултата на Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия в Пловдив.

Последвайте канала на

Novini.bg
3305 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.10.27 | 22:32

9

Лъжливата и крадлива манолова загуби

2019.10.27 | 22:31

8

ФАНДЪКОВА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СЪС СВОЯТА ИСКРЕНОСТ

Въййй

2019.10.27 | 21:51

7

Спечелила тя,една пионка в ръцете на Боко. Прави каквото и кажат. Такива хора трябват на Буда,той е свикнал от мафиотските му години да тропа по масата и ако не стане това което иска, една разходка на Витоша и последен шанс.

Незабравка

2019.10.27 | 21:47

6

Лъжливата Крадла и ... искреност?! Взаимно изключващи се понятия! Платила е за да я изберат с откраднатите от софиянци пари! Гербав ли е Крадец е! Гербав ли е алчен лъжец е! бокотъпака ги поУчава!

2019.10.27 | 21:31

5

Блажени са вярващите

2019.10.27 | 20:56

2

Тая държава е една пумийна яма !

АЗ

2019.10.27 | 21:22

4

С такива като теб, които дори не могат да пишат на български. ПОМИЙНА!

2019.10.27 | 20:45

1

След всичките говна дето забърка тая мърша пак ли я избрахте ????

2019.10.27 | 21:17

3

В България изборите са измислица..

Добави коментар

Водещи новини