Кандидат-кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова: Нямаме време за празни приказки, резултати се постигат от можещи хора

  • 25 октомври 2019 11:25

  • 227
  • 0
Кандидат-кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова: Нямаме време за празни приказки, резултати се постигат от можещи хора
© Пресцентър ГЕРБ

Нашата визитка е това, което сме свършили, а резултатите от работата ни ще бъдат визитката на нашата община. Това каза кандидат-кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова при закриването на предизборната кампания на ГЕРБ и СДС в града. Ние нямаме време за празни приказки и обещания, каза д-р Гецова пред стотиците си съграждани, препълнили салона на обновеното читалище „Напредък – 1870”. Д-р Ивелина Гецова благодари на своите съмишленици, но също и на тези, които през изборния месец си служеха с езика на лъжата и злобата, и дадоха възможност на хората да ги опознаят.

Резултатите обаче идват с много труд трябва и се постигат само от знаещи хора, способни да носят отговорност, които не се плашат от работа, категорична бе д-р Гецова. Пред съгражданите си тя заяви, че кандидатите от ГЕРБ и СДС за общински съветници и за кметове на населени места са именно такива личности.

Досегашният великотърновски кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов, който също присъства на събитието бе категоричен, че най-добрият избор за Лясковец е номер 43 в бюлетината. С думата „приятели“ се обърна Панов към д-р Ивелина Гецова и кандидатите от силната листа на ГЕРБ и СДС, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

„Разбирателството, което днес има между триградието В. Търново, Лясковец и Г. Оряховица, е нещо, за което гражданите преди нас са мечтаели. Това приятелство се превръща и във взаимодействие, при което ние, кметовете, взаимно си помагаме. Това води до още по-добри резултати“, каза Даниел Панов, който декларира категоричната си подкрепа за кандидатите с номер 43 и в качеството си на председател на Националното сдружение на общините в България.

Лясковец се променя, става все по-приветлив и удобен за живеене град, общината се развива непрестанно, каза още Панов. Той припомни обновения облик на лясковските детски градини, училищата, парковете, градския център, читалището, по-приветливия вид на селата, подобреното състояние на уличната мрежа. „Огледайте се и се замислете - кой прави промените възможни и кой ви ги предлага, и изберете отново този добър стопанин за вашата община“, призова Даниел Панов.

„От вашия избор в неделя зависи кой ще представлява Лясковец пред Европейския съюз, кой ще се бори за неговите интересите и кой ще отстоява позициите му. Никой от нас няма правото да е безразличен към това“, обърна се към стотиците лясковчани д-р Ивелина Гецова. „Искаме отново вашето доверие, а нашата победа ще е победа за всички, които искат да продължи започнатото. Гласувайки за нас, гражданите стават наши партньори в управлението“, категорична е кандидатът за кмет на Лясковец д-р Ивелина Гецова.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
227 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини