Kандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров: Вярвам, че ще получа шанс да превърна Кричим в европейски град

  • 25 октомври 2019 10:44

  • 241
  • 0
Kандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров: Вярвам, че ще получа шанс да превърна Кричим в европейски град
©

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се срещна и разговаря с народните представители от ГЕРБ Менда Стоянова, която е председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и ген. Константин Попов-председател на Комисията по отбрана.

По време на разговора те изразиха подкрепата си за Бъбаров и бяха единодушни, че той е образован, компетентен и модерно мислещ човек, затова може и знае как да извърши така необходимата промяна в Кричим. От своя страна Атанас Бъбаров благодари за подкрепата и гарантира, че ако има шанса да бъде кмет на Кричим, ще го превърне в европейски град. След това ген. Попов и Бъбаров разговаряха с общинското ръководство на местната структура на ГЕРБ, с кандидатите за общински съветници на ГЕРБ и симпатизанти.

На срещата присъства и кандидатът за кмет на община Перущица Мария Вълканова, която като специалист по европроекти сподели своя опит и обясни възможностите за финансиране от европейските фондове. По време на разговора бяха набелязани и основните проблеми на община Кричим, за които кандидатът за кмет Атанас Бъбаров веднага посочи своето виждане за разрешаването им. От своя страна ген. Попов заяви, че подкрепя позитивната кампания, която ГЕРБ - Кричим води, защото по думите му хората са се уморили вече от клевети и обиди, които имат единствената цел да очернят и опетнят доброто име на кандидат-кметовете.

"Този черен пиар не носи нищо на никого, защото хората искат да видят, че се работи за подобряване на живота им, а не да слушат нападки и обиди“, каза ген. Константин Попов.

Заедно с кандидата за кмет и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в Кричим, той се разходи из града. След като разгледа центъра, заяви категорично, че Атанас Бъбаров ще бъде добър кмет и като модерно мислещ човек, с опита и контактите си, които има в България и в чужбина, и с управляващата партия зад себе си много бързо ще превърне Кричим в модерен град.

Последвайте канала на

Novini.bg
241 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини