Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров: Да работим заедно за финансово стабилна и бързо развиваща се община

  • 24 октомври 2019 11:06

  • 153
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров: Да работим заедно за финансово стабилна и бързо развиваща се община
©

Стотици жители на Сопот изпълниха до краен предел читалището в града, за да заявят подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за кмет на общината Георги Григоров, кандидата за кмет на село Анево Кирил Рачев и кандидатите за съветници от листите на ГЕРБ и СДС.

Да ги подкрепят в Сопот дойдоха и народните представители от ГЕРБ Менда Стоянова - член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, ген. Константин Попов - председател на Комисията по отбрана, зам.-областният управител и областен ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова и претендентът за нов мандат в община Карлово д-р Емил Кабаиванов. Кандидатът за кмет на Карлово предаде на Григоров и неговата листа поздрави и пожелания за победа от дясномислещите хора от Карлово и призова за добра съвместна работа през идния мандат.

„Ние сме съседни общини и е крайно време, ако хората ни гласуват доверие, най-после да подготвим и реализираме съвместни проекти, които да помогнат за развитието и на двете общини, бе категоричен д-р Кабаиванов. Народният представител Менда Стоянова поздрави Григоров и кандидатите за общински съветници и пожела убедителна победа на 27-ми октомври.

„Най-после Сопот е готов за победа, Георги Григоров е млад, енергичен и доказал се професионалист, той е достойният кандидат, който заедно с общинските съветници ще работи за развитието и просперитета на общината, ще поддържа добри отношения и със съседната община Карлово и ще има подкрепата на правителството, за да реализира заложените в управленската му програма проекти. Той ще успее да защити интересите на общината, защото ние от ГЕРБ сме зад него“, бе категорична Менда Стоянова. Председателят на парламентарната комисия по отбрана ген.

Константин Попов и лидерът на сините в Сопот Георги Пилев, призоваха местните да гласуват активно, за да се даде шанс за работа на младите и можещите, които ще променят Сопот и село Анево. „Време е за промяна в Сопот, нека хората, които сте издигнали да имат шанса да работят за града и да се докажат! Нека за пореден път докажем, че обединени ГЕРБ и СДС, можем повече!, призова от сцената ген. Константин Попов. Георги Григоров, който е издигнат от ГЕРБ и подкрепен от СДС, за пореден път представи пред присъстващите част от акцентите и приоритетите си за управление през следващия мандат, като заяви, че е готов да промени статуквото в община Сопот. Като финансист Григоров заяви, че ще работи за финансовата стабилност и устойчивият растеж на общината и за подобряване на жизнената, социалната и образователната среда със собствени и средства от европейските фондове.

Кандидатът на ГЕРБ подчерта, че е време да се даде шанс на младите, които с хъс, ентусиазъм и много енергия могат да променят живота в община Сопот. Той призова присъстващите да му се доверят и да отидат до урните на 27-ми октомври с номер 43 за по - доброто бъдеще на община Сопот!

Последвайте канала на

Novini.bg
153 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини