Даниел Панов: Велико Търново е дал много на мен и на моите деца

  • 24 октомври 2019 08:18

  • 471
  • 5
Даниел Панов: Велико Търново е дал много на мен и на моите деца
© Кадър: БТВ

Велико Търново е дал много на мен и на моите деца. Всичко, което съм започнал може да се осъществи. Имам визия, имам опит и осигурено финансиране. Доверието се изгражда с годините. Това каза кандидатът за кмет на Велико Търново от ГЕРБ Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, по време на политически дебат в ефира на БТВ.

„Честността е голямо признание. Имам волята, умението, познанията и силен екип, който стои зад мен“. Това каза Милен Михов, който е кандидат за градоначалник от ВМРО.

„Първото нещо, от което градът има нужда е нова енергия, нова визия, смело управление, което да отключи потенциала на града. Той има бъдеще“. Това заяви Калоян Янков от Демократична България.

Панов, който се бори за трети мандат на поста, добави, че моделът, по който управлява е свързан с модела на управление на страната от премиера Борисов. Управлението на града е от кмета на общината.

Милен Михов каза, че хората в града трябва да изберат не пълномощник на министър-председателя, а кмет, който да може да работи добре с всяка власт.

Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, призна, че има проблем с инфраструктурата по време на дъждове. "Ще започнем ремонт на канализационата мрежа. Вече имаме проект за това", увери той.

На въпрос, какво предвижда за подобряване на живота на хората, Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, заяви: „38 улици в старата част на града вече са ремонтирани. Остават още 23 в града, имаме проект, който предвижда обновяване и на подземната инфраструктура и канализацията. За следващата година ще закупим три електробуса. Ще има линия, която ще минава през кв. „Варуша“, където градски транспорт никога не е имало“.

Опонентът му от ВМРО, обърна внимание, че градът е мръсен. В отговор Панов обеща да обърне внимание на това и фирмите, отговорни за това да мият улиците по-често. Михов пък бе упрекнат за лошото финансово състояние на Великотърновския университет, след неговото управление.

 

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
471 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Жител на ВТ

2019.10.24 | 09:29

5

Кмете Панов, разбира се ВТ е дало много на теб и на децата ти... Предимно на теб и хората около теб...
Визия за развитието на града дали имаш е спорно - всичко което правиш вече беше описано във в-к Борба, издаден около честванията по повод "1300 години България" - ти просто вадиш идеи от там и правителството ти дава пари. Целуваше долната част на гърба на Цветанов допреди година, сега отрече ли се от него ? Факт е, пич, прост старшинка си, тъкв беше в армията, такъв си и остана - не много умен, комбинативен, оцеляващ, подмазвач, със съмнителни ценности и нисък (не само на ръст)... Жалкото за нашия град е, че другите кандидати за кмет са по-зле и от теб в някои отношения, иначе ще изберем друг на драго сърце
И... нямаше нужда снощи да раздаваш цветя на пазара на всички минувачи, някак много жалко изглежда.

Кочо

2019.10.24 | 09:19

4

Да пиколото на Цветан Цветанов е взел много от Велико Търново ! Първо качество мутрафон без всякакво чувство за чест - подлизурко и слугинаж !

2019.10.24 | 09:16

3

Верно е, че не малко ти е дал кметския стол

rombcho

2019.10.24 | 09:15

2

Панов е мафиот,от бандата на цв.цветанов и бойко тиквата.Дава пари на населението да гласуват за него,от 20 до 80 лева.Дано да падне,щото много зулуми направи.

Сдс арски мърши

2019.10.24 | 08:42

1

За съжаление тоя г.ъз ще си го изберат за трети път. В Търново винаги са били сини педали . Преди гласуваха само за СДС , после за Герб.

Добави коментар

Водещи новини