Ева Майдел: ЕС е подготвен за Брекзит 

  • 23 октомври 2019 13:09

  • 243
  • 0
Ева Майдел: ЕС е подготвен за Брекзит 
©

"ЕС има готовността за Брекзит. Нашата позиция е единна и знаем колко висок е залогът. Имаме експертите и капацитета да защитим вътрешния пазар, икономиката и гражданите. "

Това заяви евродепутатът Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по непосредствено след среща с главния преговарящ за Брекзит Мишел Барние. Дискусията се проведе в сряда 23 октомври 2019г. в Страсбург. Срещата бе част от серия работни дебати, които Майдел оргазира като координатор на мрежата на младите депутати на ЕНП.

"Мишел Барние успя да запази имиджа на ЕС непокътнат, както и да запази единството между държавите-членки. След срещата ми днес знам, че екипът му има поглед върху голямата картина и ще договори възможно най-добрите условия за сътрудничество с Обединеното кралство по важни сектори като индустрия, образование, отбрана и др. ", добави още Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
243 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини