Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански закри предизборната си кампания

  • 23 октомври 2019 12:47

  • 171
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански закри предизборната си кампания
©

Препълнена зала на читалището в Съединение посрещна кандидата за кмет на общината Атанас Балкански и кандидатите за кметове на кметства и за общински съветници от листата на ГЕРБ.

Да им окажат своята подкрепа дойдоха и народните представители ген. Константин Попов и Красимир Ципов. Те потвърдиха за пореден път, че когато управлява ГЕРБ общините придобиват европейски облик. Красимир Ципов – член на парламентарната Kомисия по правни въпроси и на Kомисията по вътрешна сигурност и обществен ред - твърдо заяви, че ако Атанас Балкански бъде избран отново за кмет, то той ще съдейства за увеличаването на полицейското присъствие по селата в общината.

Генерал Попов от своя страна похвали Балкански за свършеното през изтеклия мандат и потвърди, че това е кандидатът за кмет на Съединение, достоен да спечели своя втори мандат, защото има опита и знае как да работи за решаване на местните проблеми.

“Балкански е честен, почтен и компетентен, ползва се с уважението и доверието на съгражданите и колегите си, затова жителите на общината трябва да му гласуват своето доверие на 27-ми октомври отново“, коментира ген.Попов. По думите му от него трудно могат да се чуят обещания, защото „Балкански, не обича да говори, а да работи,работи, работи“. Генерал Попов декларира, че при спечелването на втори мандат, Атанас Балкански ще има и неговата подкрепа за реализирането на подготвените вече проекти за подмяна на ВИК и улично осветление в общината. В отговор Атанас Балкански добави, че се надява, че на 27 октомври разумът ще надделее и хората ще предпочетат ГЕРБ и номер 43 в интегралната бюлетина.

„Искам да ни подкрепите – мен, кандидатите на ГЕРБ за кметове на кметства и общинските съветници. Ние сме силен екип от специалисти, който ще продължи да ръководи общината честно, открито и прозрачно. Ние от ГЕРБ градим бавно и съзнателно своето име и искаме да Ви призовем - гласувайте за ГЕРБ и ние няма да Ви подведем. Дайте шанс отново на нашия отбор и изберете номер 43 !“, обяви от сцената кандидатът на ГЕРБ за кмет Атанас Балкански.

Последвайте канала на

Novini.bg
171 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини