Мирослав Семов, кандидат за кмет на Дряново: Мечтая ние и децата ни с гордост да говорим за Дряново

  • 23 октомври 2019 12:40

  • 621
  • 0
Мирослав Семов, кандидат за кмет на Дряново: Мечтая ние и децата ни с гордост да говорим за Дряново
© Пресцентър ГЕРБ

Мечтая ние и децата ни с гордост да говорим за Дряново, мечтая Дряново да се превърне в град-градина и където и да се намирам, да ме спират и да ме питат къде е пътят за Дряново. Това каза Мирослав Семов, досегашен кмет и кандидат за нов мандат, подкрепен от ПП ГЕРБ, по време на закриване на предизборната си кампания.

Семов увери, че ще продължи да работи за Дряново, както през изминалите четири години и да благоустроява града и селата. „Убедих се, че най-точната професия за един кмет е да е силен местен патриот, който денонощно мисли и работи за града си”, каза още Семов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ и общински ръководител на партията Преслава Демирева заяви подкрепата си за Мирослав Семов и сподели, че гостите на Дряново казват, че градът е станал много по-красив и приветлив, благодарение на успешните политики за развитие, които общинските съветници от ГЕРБ и Мирослав Семов са следвали през изминалите 4 години.

„За мен е чест и привилегия да бъда сред хора - милеещи и отдадени на града – хора като д-р Теодора Мъглова, която денонощно се грижи за нашите деца, хора като Катерина Стефанова, която всеотдайно дава безценни знания и умения на дряновските деца, млади предприемачи като Георги Казаков и Момчил Стойнов, които създават работни места, хора, милеещи за нашия град, с богат опит, извоювали много победи”, каза още Преслава Демирева. Тя благодари на областния координатор на ГЕРБ Цветомир Михов за подкрепата му за Дряново и за това, че е насърчил местната структура на партията в листата си за общински съветници да включи представители на гражданското общество.

Областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов също заяви подкрепата си за кандидата за кмет Мирослав Семов. „Благодарение на него и на Преслава Демирева успяхме да започнем реализацията на една дългогодишна мечта на дряновци – цялостен ремонт на главната улица „Шипка”. Предстои ни заедно да се справим и с друг много важен участък – пътят между Дряново и Трявна, който е значим и за село Царева ливада. Затова ви призовавам да не губим време в предизборна кампания и да решим въпроса с бъдещето на Дряново още на първи тур, за да може да продължим работата си за развитието на дряновска община”, каза Цветомир Михов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
621 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини