Даниела Райчева, кандидат на ГЕРБ за кмет на „Нови Искър”: Районът привлича все по-млади хора

  • 22 октомври 2019 15:09

  • 755
  • 3
© Novini.bg

Винаги се връщам в годините назад, когато поех управлението на района. Беше занемарено, осеяно с дупки и множество проблеми. Когато постъпих на кметското място имах точно начертан план за развитие. Радвам се, че стъпка по стъпка с екипа ми изпълнявахме този план. Това заяви Даниела Райчева, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Нови Искър” в студиото на Izbori.bg.

"В района имаме две нови детски градини, като сега се изгражда още една, а тя ще е най-хубавата в цяла София. Преди в детските градини имаше течове и се радвам, че насочихме усилията си в тази посока", каза още тя.

"Преди 2-3 седмици приключихме строителството на спортен салон. Тези неща са за всички хора в района", коментира кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Нови Искър”.

"Още стои проблемът с детски градини, но има и хубава страна, че се раждат все повече деца. Ще продължим да строим нови сгради за детски градини", допълни Даниела Райчева.

"Районът привлича все по-млади хора със семейства. Само в едно село в район „Нови Искър” се строят 7 нови къщи. Намираме се само на 10 км от София, а районът се развива и е все по-привлекателен", коментира кандидатът за районен кмет на ГЕРБ.

Райчева каза още, че транспортното обслужване е един от приоритетите в следващия мандат. Други приоритети са - изграждането на голяма спортна зала и ремонт на вътрешнокварталните улици.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ съобщи, че канализацията в района се подобрява постоянно. Тя поясни, че това е свързано с много голямо финансиране и разказа, че има проблем със собственици към момента.

"Надявам се, да изградим обаче канализация във всички населени места и да не изгубим евросубсидиите", заяви Даниела Райчева.

Кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Нови Искър” коментира и сигурността в района.

"Написала съм не един или два доклада до МВР и министъра да се увеличат полицейските екипи", каза Райчева и обясни, че иска във всяко населено място да има полицейски инспектор.

Ако спечели изборите, Даниела Райчева заяви, че ще продължи да работи и няма време и ден да губи.

Последвайте канала на

Novini.bg
755 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
bgonairr

2019.10.22 | 16:09

3

Те там всички са левскари и цскари какъв е проблема

oт 30 години

2019.10.22 | 15:32

2

за да си политик ,трябва да лъжеш и да крадеш. Дали това е нормално.

Емилия Вачева

2019.10.22 | 15:32

1

Но трябва да си смени бездействащия кмет на с.Балша.

Добави коментар

Водещи новини