Калин Каменов в кв. „Дъбника”: За първи път от 30 години насам Враца ще има изцяло нов градски транспорт

  • 22 октомври 2019 14:53

  • 189
  • 1
Калин Каменов в кв. „Дъбника”: За първи път от 30 години насам Враца ще има изцяло нов градски транспорт
©

„За първи път от 30 години насам Враца ще има изцяло нов градски транспорт. Община Враца подписа с Министерството на околната среда и водите договора по ОП „Околна среда” за близо 26 млн. лв. за закупуване на 9 нови тролейбуса и 13 нови електробуса”, съобщи кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов на среща с жители на ж.к. „Дъбника”.

Това е втората фаза от проекта за цялостно обновяване на градския транспорт на града, като вече са закупени 14 нови автобуса. Четири от тях са вече в града и са регистрирани, очаква се да бъдат пуснати в движение в скоро време.

На срещата бяха обсъдени и други от проблемите на града. Калин Каменов припомни, че в момента Община Враца изгражда отново приют за бездомни кучета, който ще реши до голяма степен проблема в града.

„Над 50 км. са новоасфалтираните улици във Враца за последните 4 години. Разбира се, има още много работа“, добави Каменов и акцентира върху необходимостта да бъдат насочени средства и усилия за тротоарната мрежа в града, което е една от основните задачи за следващия му управленски мандат. „Ако през последните 4 години сме ви убедили, че можем да вършим работа, подкрепете ни на изборите, за да продължим“, завърши Калин Каменов.
На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Христо Илиев, Цветомир Митков и Снежанка Каменова.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
189 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Махай се

2019.10.22 | 15:45

1

Махай се от града ни и си отивай в Благоевград,дойде да крадеш от нашата община,но има един горе който съди и теб няма да пропусне,няма ние да те съдим.Продажник и наглец.

Добави коментар

Водещи новини