Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев присъства на откриването на нова детска площадка в града

  • 22 октомври 2019 14:11

  • 170
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев присъства на откриването на нова детска площадка в града
©

Кандидатът за втори кметски мандат в Стамболийски Георги Мараджиев и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ присъстваха на откриването на нова детска площадка в града. “Щастлив съм, че през изминалия мандат успяхме да изградим достатъчно детски площадки и вече всички деца на Стамболийски има къде да играят. Сега сбъднахме още едно обещание, което дадох в началото на първия ми мандат пред живеещите в блок №1 на ул. „Райко Даскалов“.

Обещах на хората детска площадка и ето, те вече я имат заедно с маса за тенис и беседка, в която могат да се събират вечер и през почивните дни”, коментира при откриването Мараджиев. Той уточни, че придобивката е изградена с общински средства и с труда на хората от общинската фирма БКС и на един много инициативен и трудолюбив гражданин  от района – Петър Петров, който получи възможността да пререже лентата на новата площадка.

“Обещахме и изпълнихме обещанието си", подчерта Мараджиев и се обърна към хората с призива да я пазят и да се грижат за нея. “Пожелавам на хората от квартала да ползват със здраве новата придобивка, а на децата да растат бодри и щастливи, за да бъдат един ден горди жители на община Стамболийски!”, пожела Мараджиев.

Последвайте канала на

Novini.bg
170 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини