Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Родопи проведе предизборна среща с жители на с. Белащица

  • 21 октомври 2019 13:30

  • 288
  • 1
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Родопи проведе предизборна среща с жители на с. Белащица
©

Горд съм с постигнатото тук, Белащица е пример как когато има желание и добър екип, могат да се променят малките населени места и да придобият европейски изглед. И всичко това е заслуга и на кандидата на ГЕРБ за трети мандат Цветанка Читакова. Изключително активен и амбициозен кмет, който милее за населеното място, което управлява. С тези думи кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Родопи инж. Пламен Спасов се обърна към жителите на село Белащица.

„Реализирахме доста проекти тук и ще продължим заедно да променяме общината“, коментира още Спасов и даде за пример няколко реализирани проекта: „През изминалия мандат бетонирахме алеите в парка, монтирахме осветление, тенис на маса, създадохме нови зони за отдих, направихме ремонт на пенсионерския клуб и монтирахме ново кухненско оборудване, ремонтирахме остарялата ритуална зала, асфалтирахме улици, тротоари, монтирахме уреди за фитнес на открито. Все неща, с които всяко село може да се гордее“, каза още Спасов и допълни, че една от най-дългоочакваните придобивки за белащенци е минифутболното игрище в двора на училището за 120 000 лева. В края на изказването си Спасов посочи и ремонта, който тече пред манастира “Свети Георги Победоносец“, където се оформя голяма паркинг зона.

„Имам амбицията да продължа, защото ви познавам, знам болките и нуждите Ви и Ви гарантирам, че ако ми гласувате доверие отново, няма да Ви предам, а заедно ще реализираме всичко, което сме заложили в новата ни
управленска програма“, бе категорична и Цветанка Читакова. Тя допълни, че има идея още от първия ден да се заеме с обновяването на съществуващата инфраструктура, да се погрижи за по-голямата сигурност в селото с монтирането на камери и взаимодействие с органите на реда, да се погрижи за хората в неравностойно положение, както и за увеличаване на здравните грижи в селото с откриването на аптека и още един лекарски кабинет.

Да подкрепи кандидатите на ГЕРБ на срещата в Белащица присъства иэ народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Запрян Янков, който също изтъкна доброто взаимодействие и синхрон между кмета на селото и кмета на общината и заяви своята подкрепа за нов мандат и на Пламен Спасов, и на Цветанка Читакова.

Последвайте канала на

Novini.bg
288 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Янка

2019.10.22 | 10:32

1

Никаква промяна в листите за съветници, никакви нови лица. Една трета от кандидатите са със средно и основно образование. Народа иска промяна и това скоро ще се види!

Добави коментар

Водещи новини