Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници дариха градски часовник на читалището

  • 21 октомври 2019 10:50

  • 357
  • 1
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници  дариха градски часовник на читалището
© Пресцентър ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ - Куклен дариха градски часовник на читалището в града.

Той ще бъде поставен на кулата на сградата на НЧ „Н. Вапцаров – 1909“. В продължение на дълги години часовниковата кула на Читалището е зеела празна, след като преди години старият градски часовник е свален. С дарението кандидат-кметът втори мандат Мария Белчева и кандидатите за общинските съветници имат за цел да запълнят тази празнота и да придадат красив облик на кулата, символ на Куклен. Часовникът е специално изработен за мястото, на което ще бъде поставено, а след залез слънце, циферблатът му ще свети, за да показва часът денем и нощем, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

На церемонията по даряването присъства и народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по отбрана ген.Константин Попов. „Знам, че Мария Белчева и нейният екип са дейни, амбициозни и компетентни хора, които знаят как да превърнат община Куклен в привлекателно място за живот. Това дарение го показва, както и всичко, което успяха да свършат през изминалите 4 години. С помощта на правителството на Бойко Борисов бяха отпуснати над 1 милион лева за инфраструктурни обекти. 350 000 лв. от тях бяха за реконструкция и ремонт на улици в индустриалната зона, която е част от Тракия икономическа зона. Останалите близо 650 000 лв . бяха предвидени за други шест улици в град Куклен. Беше отпуснато и допълнително финансиране по програмата на МОН за ИКТ технологии в образованието, като сред одобрените бе и детска градина „Приятели” в Куклен. Това са само част от нещата, които успя да свърши Мария Белчева и нейния екип. Убеден съм, че добрите неща за Куклен предстоят, но ни трябва вашето доверие и подкрепа. За това изберете ГЕРБ и номер 43 в бюлетината, за да бъде довършено започнатото“, призова присъстващите на церемонията жители на Куклен ген. Попов. Специални гости на събитието бяха "космическият глас" народната певица Валя Балканска и гайдарят Петър Янев, които поздравиха присъстващите с вълнуващи родопски песни.

Последвайте канала на

Novini.bg
357 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ерни

2019.10.21 | 11:07

1

ГЕРБ ПОБЕДА

Добави коментар

Водещи новини