Борислав Игнатов: Хората са зажаднели за нови лица и решения

  • 21 октомври 2019 09:00

  • 469
  • 2
Борислав Игнатов: Хората са зажаднели за нови лица и решения
© БНТ

Причината да съществува корупция е едно систематично лошо управление. Самото усещане, че тя е навсякъде е ясен сигнал, че е време да се предприемат коренни промени. Това сподели в сутрешния блок на БНТ кандидатът на Демократична България за кмет на София архитект Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на.

,,Основният проблем при обществените поръчки е липсата на яснота и прозрачност, при които липсва всякакво участие и контрол на гражданите, както и контрол на общинския съвет. Нашата идея е да въведем електронна система за обществените поръчки, за да има прозрачност'', каза кандидатът за столичен кмет.

,,Смятам, че ''Топлофикация'' трябва да бъде оздравена незабавно, за да не фалира. Това би могло да стане чрез преструктуриране на дружеството и премахване на всички неизгодни договори. Разбира се, освен ''Топлофикация'', ще бъде извършен одит и на останалите енергийни дружества'', допълни Игнатов.

,,Да, мога да кажа, че се виждам на балотаж, защото и кампанията върви добре. Хората са зажаднели за нови лица, нови решения и нови хора'', завърши арх. Игнатов.

Последвайте канала на

Novini.bg
469 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ерни

2019.10.21 | 11:10

2

Тоя не става. Бърбори, каквото му падне.

праведен

2019.10.21 | 09:57

1

Особено, ако имаме такива половинки като твоята, нали !

Добави коментар

Водещи новини