Вяра Церовска: Донесохме промяната в село Драгичево

  • 19 октомври 2019 15:36

  • 328
  • 1
Вяра Церовска: Донесохме промяната в село Драгичево
©

Щастлива съм и с гордост мога да заявя, че след толкова години застой с нас дойде промяната в Драгичево. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за втори мандат като кмет на Перник Вяра Церовска на среща с жители на Драгичево. Тя представи своята предизборна програма, в която основен акцент ще бъде развитието на инфраструктурата, асфалтирането на улиците и ремонт на тротоарите.

„Вчера стартира изграждането на първия етап от канализацията на най-голямото село в Перник – Драгичево. С изграждането на канализацията ще се преустанови изтичането на битовите води в прилежащите реки и дерета и ще се подобрят съществено жизнените условия. През следващата седмица ще започне рехабилитация на третокласния път Драгичево- Рударци- Кладница, като изцяло ще бъде подменена и подземната инфраструктура“, съобщи Вяра Церовска. Тя не скри радостта си от факта, че с общи усилия и въпреки демографската криза, през новата учебна година училището и детската градина увеличават броя на децата.

“Бях кмет на с. Драгичево през последните 4 години. През целия си мандат работих за това да направя моето село едно по-добро място за живеене. Знаейки, че ще бъде много трудно заради натрупаните през годините проблеми – единственото, което обещах, е че ще работя. Благодаря на кмета на община Перник и нейния екип, и най-вече на хората, които повярваха в мен, за да направим заедно възможни много от нещата, които ми се искаше да се случат. През тези години слушахме гласа на хората и постигнахме много успехи“, сподели Виктор Викторов и допълни, че застава пред местните жители с гордо вдигната глава.

„Днес отново е време за избор и заставам пред вас с програма за управление на с. Драгичево. Ще работя за осъществяването на водния проект, който вече стартира. Ще работя за изграждане на нови улици, тротоари и видеонаблюдение както и за подобряване на условията за активен отдих чрез изграждане на още нови площадки, спортни игрища и терени. Ще продължим въвеждането на енергоспестяващо осветление. Ще продължим да поддържаме чистотата в селото чрез редовно сметоизвозване. Ще кандидатстваме за участие по европейски програми за развитие“, категорично заяви Виктор Викторов.

Последвайте канала на

Novini.bg
328 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.19 | 15:43

1

Ай стига бе!

Добави коментар

Водещи новини