Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров се срещна с жителите на северозападния квартал в града

  • 18 октомври 2019 13:32

  • 171
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров се срещна с жителите на северозападния квартал в града
©

Продължават срещите на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Сопот - Георги Григоров и кандидатите за общински съветници с гражданите по квартали в град Сопот.

Поредната среща бе с граждани от северозападния квартал на града. На нея присъстваха и кандидати за общински съветници от ПП СДС, която не издигна свой кандидат за кмет на общината и подкрепи кандидатурата на ПП ГЕРБ за кмет на общината. Георги Пилев – общински ръководител на структурата на ПП СДС обясни пред присъстващите аргументите на ПП СДС, защо застават зад Георги Григоров, като каза, че намира тази подкрепа за логична, с оглед споразумението на двете партии в община Сопот за бъдещо управление, базирано на принципи и приоритети. Освен това познават Григоров, като компетентен и здравомислещ човек, който ще вложи всички знания, умения и опит, които има за едно много по-добро управление на общината.

След това Георги Григоров представи пред съгражданите си акцентите от управленската си програма и каза: „Имам самочувствието и амбицията да спечеля тези избори, за да реализираме възможно и много по-добро управление. Управление – прозрачно, стабилно, с нормални отношения между администрацията и гражданите, водено и базирано на уважение, диалог и постигане на съгласие за всички важни дейности и реализиране на обекти“.

И в този квартал, гражданите споделиха проблемите си и желанието за промяна.

Хората искат – график и ангажимент от общината за поддържане на всички квартали в града, свързани с чистотата, озеленяването, инфраструктурата, а не само на централната градска част. Жителите на квартала споделиха, че са склонни, при ясен регламент и данъчни облекчения, да споделят отговорността по поддържането на чистотата и зелените площи в квартала с общината. За това искат ред и сигурност, видеонаблюдение и мерки срещу  тези, които не пазят и рушат. Хората поискаха също и мерки за задържане на младите в общината, в т.ч. и създаване на условия и подкрепа за малкия и среден бизнес, както и изясняване на причините, защо все повече деца избират да учат в съседната община Карлово.

Последвайте канала на

Novini.bg
171 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини